15.8.2011

Monen monta on asiaa

En ole vähään aikaan kerennyt kirjoittelemaan, kun niinkuin moni lukijani varmasti muistanee, pikku koiranpentu on nyt kotona. Luka on kyllä mahdottoman suloinen pikku kaveri. On nyt sitten mennyt hieman aikaa koiranpentu hommiin ja en ole kerennyt/jaksanut muuta. Mutta nyt sitten kynsijuttua, koiranpentuilua ja valokuvailua. Jokaiselle jotakin!


Väsäsin tällaiset hempeän vaaleansiniset kimalle kynnet. Nämä sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ripauksenä vielä päälle, lisäsin pienet hopeiset kukat luomaan viimeistellyn lopputuloksen.

Tässä käyttämäni lakat. Tuo Models Ownin vaaleansininen on mitä hempein sininen.


Kokeilin pientä "valokuvastudio" piperrystä ja tällaista sain aikaseksi.

Herkullinen mehudrinksu. Värikontrastit minusta luovat erittäin mukavan fiiliksen kuvaan.


Ja pikku Luka. Ikää 7vko ja risat. Suloinen "karhunpentu". Oli ainoa pentueesta, jolla oli jo korvat nousseet pystyyn. Voiko siis tämän suloisempaa elävää olentoa ollakaan? Välillä hieman reuhakas, mutta silti niin suloinen.

Kotimatka kasvattajalta sujui erittäin hyvin. Luka oli kiltisti eikä reuhannut tai äännellyt ylimääräisiä. Hienosti on myös osannut sopeutua uuteen kotiin, ei ikävöinyt lainkaan sisaruksiaan tai äitiään, erittäin nopea sopeutumaan. :) Nyt vain ahkerasti opetettava kaikki mahdolliset tarpeelliset kikat ja käskyt, jotta Lukasta kasvaa "kunnon kansalainen".

Pyrin päivittelemään teidän iloksenne ja riemuksenne blogiani hieman useammin, mutta nyt tuo veijari vie aikaani mukavasti. :)

10 kommenttia:

 1. vooi kun suloinen tuo Luka! Tuitui :*

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin. :) Pikku pallero.

  VastaaPoista
 3. Aaaw miten suloisen karhunpentukoiravauvan olet kotiisi saanut ♥ (: Hyvä että kiltisti on ollut. Tiheämpi postaustahti kelpaa mulle, kun kumminkin käyn täällä joka päivä stalkkaamassa mahdollisia uusia potauksia :DD

  VastaaPoista
 4. Heheh, yritän pistää postausta vähän tiheämpään tahtiin. :)
  Ja juu, Luka on suloinen pikku hurmuri! :)

  VastaaPoista
 5. vooi kuinka suloinen Luka on :--) Tulee mieleen se aika kun meiän Daisy tuli meille (vaikka onkin saksanpaimenkoira) :3

  VastaaPoista
 6. awww, niin söpö koira että voisin heti omia sen :3 kiva blogi muuten, oon tätä jo vähän aikaa sivusta seuraillu ;)

  VastaaPoista
 7. ihanan vaaleen sininen tuo kynslakka, ja ihan ylisöpö koira. :)))

  http://createdin1992.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. No niinpä! Tommonen pikku pallero. :) <3

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)