27.4.2012

Nutrilett All in One testissä

Elikkä aloitin tänään Nutrilettin All in one 3 päivän "dietti". Tämän siis pitäisi auttaa laihdutuksen aloittamisessa ja poistaa kehosta nestettä. Tuossa aloitusoppaassa lukee "Nutrilett All-in-One - kaikki mitä tarvitset 3 päivän diettiin! Nutrilett All-in-One 3 päivän dietti auttaa pudottamaan painoasi. Pakkaus sisältää täysipainoiset ateriat kolmeksi päiväksi - aamiaisen, lounaan, päivällisen, jälkiruoan ja kaksi välipalaa joka päivälle. Mutrilett All-in-One on vähäenergiainen ruokavalionkorvike. Saat vain 830kcal päivässä, mutta silti kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka elimistösi tarvitsee.

Aamupalaksi sain tänään valita joko mansikka- tai suklaapirtelön. Ajattelin että kokeillaan sitä mansikkaa tänä aamuna. Purkkiin laitettiin 250ml rasvatonta maitoa ja pussissa olevat jauhot kipattiin sinne. Tämän jälkeen kunnolla sekotusta ja vatkausta. Kaadoin pirtelön lasiin ja siemaisin siitä hörpän. Ei välttämättä ihan minun makuuni, voin sanoa! Pirtelö meni vähän pakko pullalla alas. Normaalisti kun en ole tottunut aamupalaa juuri syömäänkään. Enkä käytä normaalisti maitoakaan, saatika pirtelöä, niin tämä erikoinen aamupala oli hieman nieleskelyä.

No sitten kipin kapin töihin ja välipalaksi piti syödä joko tomaatti- tai kasvisliemi. Lientä!? Valitsin tomaattiliemen. Pistin purkkiin kuumaa vettä 200ml ja jauheet sinne. Reippaasti sitten muki huulille ja suuhun. Suolaisen ja mausteisen makuinen tomaattiliemi valui pakotettuna kurkkua pitkin vatsaan. Hain lusikan ja ajattelin että josko lusikoiminen tekisi siitä helpompaa. No ehei, ei tehnyt. Liemi lillui edessäni, astiassaan melkein 30min ajan, välillä väkisin sitä tyhjentäen. Huh, ja tuollainenhan pitäisi jokaisen kolmen päivän aikana juoda? PLUS että liemi pitää syödä 2x päivässä ja jos tomaattiliemi oli noinkin kammottavaa niin miltähän mahtanee kasvisliemi suussa tuntua? Oksetti..

Huh, lounaaksi sain valita joko Karamelli/toffee patukan, Crispy suklaa patukan tai Premium tummasuklaa patukan. Erikoista että lounaaksi suklaapatukka. Minä kun vielä olen allerginen suklaalle, niin tämähän on kaikin puolin loistavaa! (No, allergiset reaktiot ei onneksi ole vakavia, pientä ihottumaa vain.) Patukaksi valitsin Crispy suklaapatukan. Mutustelin ja pyörittelin palasia suussani. Patukka oli tiivis ja täyttävä, hieman ehkä jauhoinen, ei voittanut Fazzerin suklaapatukoita.

Patukan jälkeen taas välipalaksi olisi pitänyt lientä hörppiä. Oksetti ajatuskin ja maistoin sen suussani. En todellakaan pystynyt enään lientä edes valmistamaan! Loppu leikki lyhyeen, en keksi mitään millä korvata tuota lientä! Päätin siis lopettaa koko touhun kesken, ihan suoraan yhteen päivään! Liemijauhepussit meni roskikseen suoraan... Olen joko nirso tai sitten tuo ei vaan ole ihmiselle tarkoitettua. Isäni heitti hyvän kommentin, "ovat niin kamalan makuisia niin väkisin tulee laihduttua, kun ei niitä pysty syömään." Heh.

Minun kokeiluni tällä tuotteella päättyi siis lyhyeen ja "dietti" jäi sikseen. Siirryin takaisin normaali ruokaan ja koitan keksiä jotakin muuta, hieman järkevämpää ja vähemmän oksettavaa syötävää.

Itse en suosittele tätä kenellekään! Ja tämä toki vain minun mielipiteeni. Kokeilkaa toki jos uskallatte. Huhhuh ja hyi hyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)