5.5.2012

Pilviset kynnet ja kisamaskotti

Näin kevään tulon kunniaksi lakkasin kynteni pitkästä aikaa! Teemana kovaa vauhtia puskeva kevät ja pilvinen taivas. Lakkoina käytin Models Ownin ihanan herkullista Top Turquoise lakkaa. Pilvet lakkasin normaalipaksuisella siveltimellä (hieman oli hankalaa oikean käden kynsien kanssa) ja lakkana käytin tällä hetkellä ainokaista valkoistani, eli ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettua valkoista. Onnistuin kuin onnistuinkin.



Ja eilen päästiin myös seuraamaan jääkiekon MM kisoja! Kotikatsomossamme oli tietenkin mukana myös innokas koirani Luka, joka hoiti maskotin tehtävää.


* vink vink *
Luka tottui nopeasti paitaan ja tepasteli pitkin kämppää paita päällään, eikä enään edes huomioinut sitä. Minusta melko hauska hankinta! Paperikuusta löysin, kokoja oli muutamaa ja hintaa oli 8,90€.

6 kommenttia:

  1. Ihanan värinen toi Models Ownin lakka :) ja suloinen koira!

    VastaaPoista
  2. tosi söpö koira! minkä rotunen toi on ?:) ja sun blogi vaikuttaa muutenki kivalta!

    VastaaPoista
  3. sanni, eikös! Yks ehdoton lemppari. :) Luka on <3

    Milla, voi kiitos. :) Luka on suomenlapinkoira. :)

    VastaaPoista
  4. Oho, päädyin näköjään demin kautta jälleen sun blogiisi, viime kerrasta taitaa olla vuosi. Silloin sulla ei ollut vielä tuota lutuista koiraa, josta muuten tajusinkin, kenen blogista on kyse. :D Edelleen ihania kynsiä ja vielä ihanempi koira (suomenlapin koirat on rakkaus ♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe. :) Suomenlapinkoirat on <3 Kiva että eksyit. Itsehän seurailen blogiasi, mutta nyt on hetki olut kyllä pientä hiljaiseloa bloggaamisen kanssa ja muiden blogien lukemisen kanssa. :p Mutta nyt taas innolla hommassa mukana. :)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)