30.11.2010

Kuvahaaste

Noniin! Nyt jos koittaisin tätä blogin eloa vähän piristää. :) Elikä bongasin Sonnelasta tällaisen kivan kuva haasteen! Toivoisinkin että tämä innostaisi teitä kommentoimaan, jotta saisin kivat kuvat sitten otetuksi. Elikkä hommahan on siis seuraavan lainen;;

Kerro minulle kolme (tai enemmän tai vähemmän) sellaista asiaa elämästäni, joista haluat että otan kuvan (esimerkiksi "lempipaikkasi kotona"). Lupaan ottaa kuvat ja liittää ne erilliseen merkintään. Haasta 3 ihmistä tämän jälkeen tekemään omat kuvamerkintänsä.

Ja lisäyksenä vielä tähän, että jos mahdollisesti noita ehdotuksia tulee riittävin määrin niin valkkailen niistä sitten vain muutaman. Että jos kymmenen vastaa kolmella idealla niin en viitsi tunkaista tänne kolmeakymmentä kuvaa jostakin mistälieneenkään. :)

Nyt vaan ystävät hyvät ahkerasti ehdottelemaan!! :)

Ja tähän haastan kaikki innokkaat blogien pitäjät!

3 kommenttia:

  1. Kuvaa jokin yksityiskohta kodistasi, miltä näyttää vaatekaappisi ja varpaankyntesi. :)

    VastaaPoista
  2. ota kuva sun lempilakastasi ja sun lempi karkistasi 8D

    VastaaPoista
  3. Elikkä yksityiskohta kodistani, miltä näyttää vaatekaappini, varpaankynnet, lempilakka ja lempikarkki. :) Pitää kuvata nämä tässä lähipäivinä, hauskoja ideoita. Harmi vaan että ideoita kuitenkin tuli vähän, mutta pääasia että tuli kuitenkin. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)