23.10.2011

Muutto edessä ja muutto takana

Jes, muutto olisi edessä! En malta odottaa millään, että pääsen sisustamaan ja laittamaan tavaroita paikoilleen ja muuta mahtavaa. Onhan se aika mahtavaa muuttaa omaan kotiin, oman kullan kanssa, kun kuitenkin näitä yhteisiä vuosiakin on jo kertynyt ja alkaa olla aikakin jo lentää kotoa pois omilleen. Pitkän etsimisen jälkeen, löytyi nyt upea ihana vuokrakämppä, jonne tahdon muuttaa ja jossa vuokrakin on kohtuun rajoissa! Äidillänikin on muutto ollut nyt käynnissä, niin olen saanut tavarat hyvin sieltä pois, mutta tavarat vaan piti viedä väliaikaiseen paikkaan jemmaan, kun itse pääsen muuttamaan vasta ensikuun alusta. Nyt on siis ollut tupla muutto hommat ja kiirettä on pitänyt, huhhuh! On pakattu, siivottu, kuljetettu tavaroita, kannettu huonekaluja, siivonnut lisää, hinnoitellut kirpputoritavaroita, lisää kannettu tavaroita ja sitten siivottu kokonaan. Nyt kun se on ohi, saa viikon ihan pienesti hengähtää, kunnes alkaa taas se raahaaminen, kantaminen, pakkaaminen, purkaminen ja siivoaminen. Onhan tämä mukavaa, tietää ainakin tehneensä jotain hyödyllistä ja mukavaa.

Tässä siis vain PUOLET tavaroista, jotka uuteen kämppäämme rahdataan. Toinen puolet vielä odottaa pakkaamista ja muuttopäivää.

Ja pieni muuttoapulainen tauolla.
Kiinnostaisikos teitä postaus, jossa esittelen kämpän tyhjänä ja täytettynä ja yleensäkin sisustus tyyliset postaus/postaukset? :)

3 kommenttia:

  1. Hei tee vaan postaus asunnostasi, ne on musta tosi kivoja! Ja videollakin vieläkin kivempia! :-)

    VastaaPoista
  2. No kiva homma. :) Voisin harkita ensimmäisen videopostauksen tekoa. :)

    VastaaPoista
  3. tää blogis on toosi kiva :--) tykkään.

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)