16.10.2011

Teippipidennykset

Olen rakastunut ja tykästynyt teippipidennyksiin! Halvemmalla pääsee ja helpommalla. Upea lopputulos ja ihanan pitkät ja paksut hiukset. Kun omani ovat melko ohuet, niin nämä ovat kyllä unelmat. Ostin pisintä hiusta mitä löytyi, tummanruskeana. Hintaa en tarkalleen muista, kun ostosta on jo aikaa, mutta kyllä se siihen kahteen sataan menee. Hiuksia on nipussa paljon, eivätkä kaikki päähäni mahtunut, mutta onpahan varalle hieman, jos joku osa sattuu menemään huonoon kuntoon.

 Tässä hiukset niputettuna yhtä leveisiin pätkiin pareittain. Hiukset on helppo pistää päähän! Ostin hiukset ystäväni siskolta, joka on parturikampaaja. Hiuksia, teippiä ja muita välineitä kun ei enään nykyään saa "normaali ihminen", elikä vain parturikampaajat. Joka on ehkä hieman typerää, mutta joku fiksu tällaisen nyt sitten keksi. (En tiedä vaikka saisi jostakin muualta, mutta itse en mistään löytänyt, mistä itse saisin ostettua.) Serkkuni sitten joka on pidennyksiä muutaman kerran laittanut, suostui sitten minulle 40€ kustannuksella laittamaan hiukset päähän. Ensimmäisen hiusten nostamisen serkku myös hoiti, mutta seuraavan kerran äitini pisti minulle. Siksi erittäin näppärä homma, kun ilmaiseksi saan nostot tästä lähtien ja kun sen kuitenkin voi hoitaa melkeinpä kuka vaan, joka uskaltaa. Ensin siis otetaan pieni viipale omia hiuksia, otetaan yksi hius nippu josta irroitetaan teippisuoja, sen jälkeen tarrataan se oman hius viipaleen alle tyveen, otetaan teippisuoja pois toisesta nipusta ja läntätään siihen päälle. Näin teipit vastakkain liimautuvat yhteen ja oma hiukseni jää väliin. Suosittelen!


Tässä omat hiukseni, harvat ja harottavat. Itse olen leikannut ja huomaahan sen, heh. Elikä ennen pidennyksiä,


Ja tässä sitten pidennykset päässä! Paksuutta runsain määrin lisää ja pituuttakin kivasti. Värjäsin nyt viimeksi astetta liian tummalla oman pääni, mutta eipä tuota värieroa juurikaan huomaa, kun nyt on taas omat hiuksenikin hieman haalistuneet. Mutta aivan ihanat, erittäin lämpimästi suosittelen kaikille parturikammoisille/vähä rahaisille/parturi käynteihin kyllästyneille, näppärä kotikonstein hoituva hiustenpidennys. Tämä kun on kuitenkin hiuksille ystävällisempi tapa (tai ainakin useammille hiuksille), kun sinettipidennykset. Hiukset ei vauritunut itselläni lainkaan ja nosto on helppoa.

Suosittelen kuitenkin hiuksia irrottaessa käyttää parturikampaamoista ostettavaa öljyä, jolla teipit ja hiukset saa irti. Ensimmäisellä kerralla en käyttänyt mitään aineita irrotukseen, että kuiviltaan vaan revittiin ystäväni kanssa tukka irti. Voin sanoa että JUMANKAUTA se sattui! Istuin siinä silmät vetisinä naama irveessä hampaita yhteen purren ja jaloilla maata polkien, kun sattui niin kamalasti, huh! Voin luokitella sen tukistuksen ja kivun määrän, että oli varmasti kolmanneksi kovin kipu mitä olen kokenut!

Ja jos joku kiinnostui, niin ensimmäiseksi kamalin kipu on se, kun pesin käteni (idiootti) tärpätillä, vai millä lieneen maalinpoistoaineella.. Luulin typeränä että tietenkin maali lähtee hyvin sillä aineella käsistäkin, kun kerta pensseleistäkin. En vaan ymmärtänyt että jos kädet on kuivat ja sellaista myrkkyä käsiinsä pistää niin menee kädet kyllä vereslihalle, punasinertäväksi ja tunne on vähintään yhtä polttava kuin tuli. HUH!

Toiseksi pahimmaksi kivuksi pääsi myös idiootti tekoseni. Jokainenhan varmaan tietää pienen punaisen pyöreän purnukan, jossa on salvaa, mitä voi laittaa esimerkiksi kaulalle jos on kurkkukipeä. Tiikerisalvaksi tätä kutsutaan. Minäpä sitten huulet rohtuneena pistin tätä myrkkiä huuliini ja ah sitä poltetta ja kipua! Raanan alla suu puolentunnin ajan eikä siltikään helpottanut täysin.

Tässä siis kolme vinkkiä yhtä tyhmille kuin minä! ÄLKÄÄ KOKEILKO! :) Iloista elämää.

5 kommenttia:

 1. Kannattaa toki mainita se, että toi riippuu pitkälti hiustyypistä - niinku kaikki pidennykset. Kyl se kannattaa ottaa selville eka ettei sit pilaa tukkaa :)

  mielenkiintoinen blogi on!

  pixiewar.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat noi sun pidennykset, näyttää ihan aidoilta:)!
  Kaverillani on sellaiset klipsi pidennykset, jotka ovat myös tosi kätevät! Ne kun vaan laittaa omien hiusten alle ja klipsit kiinni niin näyttää myös tosi aidoilta. Kannattaa kokeilla sellaisiakin, ne on nopea laittaa jos on kiire:,D.

  VastaaPoista
 3. Oho, huomaa kyl eron. Onneks itelläni riittäis tota tukkaa vaikka muuillekki omasta takaa :D Mut toi on kyl hyvä vaihtoehto jos joskus lähtee tukka harvenemaa ni tollaset vaa päähän (:

  VastaaPoista
 4. pixie: Kiitosta. :) Korjasin tekstiin hieman tuota kohtaa. :)

  Iris: Juu itelläni on myös sellaisetkin. :) Meni vaan hermo niiden laittamiseen ja halusin pysyvät pitkät ja paksut hiukset. :)

  Lintunen: Jepulis. :) Olet siis yksi niistä onnekkaista jolla on paksut hiukset! Epäreilua. :D Toiset joutuu maksamaan itsensä kipeäksi hiuksista. :D Heheh.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Käyhän zekkaamassa blogini ! Tänä viikonloppuna hurja kynsituotteiden varaston poistomyynti !
  blogibluelagoon.blogspot.com

  Terkuin,
  Sini

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)