11.11.2011

Vallilan upeat kankaat

Uusi koti on aivan ihana, muutto sujui hyvin ja kaikki tavarat on saatu uuteen kotiin. Järjestelyä vaan on joka päivä, kaupassa ostamassa sitä sun tätä joka päivä, huhhuh. Kyllä tämä muutto onkin suhteellisen työlästä ja aikaa vievää hommaa. Enemmän kuitenkin kodin esittelystä luvassa toisessa postauksessa, tämä postaus on nyt omistettu upealle Vallilalle.

Tämä kangas osui silmääni heti, kun astuin kangaspuolelle. Metrihinta oli 19,95€, joten melko kallistahan tämä verho shoppailu olikin. Siskoni suostuu minulle verhot ompelemaan, joten siksi kankaan osto oli hyvä ajatus. Valmiita verhoja kun on hirveän hankala löytää, hyviä sellaisia siis.
Tämä upea kangas on Vallilan Mandariini. Vihertävä nätti väri ja aivan älyttömän upea livenä! Tästä tulee oiva verho keittiöön. Otin kaksi 2,5m kangas palasta joten hinnaksi tuli 99,50€, HUH! Ajattelin että tähän nyt satsaan, toiset verhot olkoot halvemmasta päästä.

Tässä tuo Vallilan Mandariini kangas ja Kelonhonka kangas. Molemmat älyttömän kauniita, väreineen ja kuvioineen. Mietin hetken, pitäisikö olla ronski ja ostaa myös tuota Kelonhonka kangasta, mutta päätin jättää sen kauppaan, sillä eihän sitä nyt 200€ ole kaksien verhojen kankaisiin varaa. No tästä sitten murheen murtamana lähdin kotiin, ilman Kelonhonkaa, mutta upea Mandariini kangas kassissa.

Keskustelin himostani ostaa tuota Kelonhonka kangasta, isäni vaimolle. Hän sitten pienen hiljaisuuden jälkeen sanoi, "Voin ostaa sulle noi Kelonhonka kankaat, saatte ne tuparilahjaksi." Hui! Ihan paras mahdollinen tupaantuliais lahja mitä voi vaan toivoa! No seuraavana päivänä sitten kipitin kankaat ostamaan. Onneksi kerkesin, sillä rulla oli erittäin lopussa!

Kankaat ostin Lahden Kärkkäiseltä. Siskoni suositteli tuolla käymään, sillä kangasvalikoima Vallilalta on kattava ja niinhän se totta tosiaan oli! Kankaita oli mielettömästi ja monen monta kuviota löytyi.

(En ymmärrä miksi bloggeri nyt ei suostunut pistämään tätä kuvaa pystyyn...)

Ja tässä vielä ahkera pieni apulainen mattoja testaamassa. :) Luka on kavanut hirjasti ja ikää onkin jo 4kk 2vko. Hampaita alkanut jo putoilemaan, pentukarva alkaa vaihtumaan ja talon tavat alkaa pikku hiljaa olla tuttuja. Suloinen karvapalloni on kohta iso poika.

3 kommenttia:

  1. Huhhui, on kyllä kalliit (ja ihanat) verhokankaat :o Ja Luka ♥

    VastaaPoista
  2. Mä tulisin hysteeriseksi tuolla! =D Ihania kankaita. <3

    Vilkaisepa blogiani? Hyvää uutta vuotta 2012!
    http://lakkalaatikko.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Tykkään blogis ulkoasusta kyllä ihan älyttömästi! Tälläinen pirteä ja erilainen jotenkin, hyvällä tavalla siis :-)

    Ps. ihana koira ♥

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)