15.10.2012

Rakkautta ilmassa

Vieteltiin avokin kanssa vuosipäivää viikonloppuna. ♥ Kun ei tällä kertaa päästy ravintolaan ja elokuviin, niin tuotiin elokuva ja ravintolaruuat kotiin. Itse söin erittäin herkullisen ja täyttävän ja mahtavan aurajuustohärän maustetuilla perunoilla ja toinen puolisko söi pippuripossun ja lankkuperunat. Lisäksi oli myös mehukas salaatti. Ja kyllä, mahat tuli erittäin täyteen!

Katsottiin myös erittäin romanttinen elokuva, Diktaattori! Elokuva oli oikeasti tosi hauska ja katsomisen arvoinen. Tykkäsin tästä itse paljon paljon enemmän kun Brunosta tai Boratista. Oikeastaan järjestys näistä Sashan elokuvista menee Diktaattori, Borat, Bruno. (Bruno on melko ällö omaan makuuni. :D) Elokuvan kyytipoikana toimi Cola ja Popparit, mumsmums. Pari karkkiakin löytyi viikonlopun jäljiltä.
Heti kun on aikaa viikolla niin mennään ihan leffaan saakka ja ravintolaan syömään, vaikka tämäkin kelpasi erinomaisesti. :)

6 vuotta takana, huh. Tuntuu kyllä kovin pitkältä ajalta. En ole katunut hetkeäkään, olen vieläkin erittäin rakastunut tuohon hömppään ja mitään en vaihtaisi pois. On se vaan niin mahtavaa että on joku jota rakastaa, joku jonka viereen kellahtaa, joku jolle toivottaa hyvää yötä ja huomenta, joku jolle kokata ja jonka kanssa kokata. ;) Joku joka kyselee moneenko töissä menee ja joku joka kysyy tarvitseeko kaupasta mitään erityistä. On ihana että on joku, jonka kanssa voi jakaa koko elämän, ilot ja surut. ♥ Rakastan omaa kultaa. ♥

Tällainen sydänsydänawwaww postaus oli pakko päästää ilmoille. :) Mitäs te lukijani, onko teillä tapana vietellä kumppanin kanssa vuosipäiviä jollain tapaa? :)

2 kommenttia:

  1. Onnea vuosipäivästä :) Me ei oo juuri vietetty yleensä, kyllä sen muistaa kuitenkin edes jollain tapaa kommentilla :) Tai sitten vaan rentoudutaan viikonloppu kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. :) Me ollaan yleensä aina käyty joko syömässä tai leffassa ja joskus käyty jossain kylpylässä tai muuta. :) Kiva aina edes vähän jotenkin muistaa, ainakin olemalla yhdessä. :)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)