2.10.2012

Zakynthos ja helteiset päivät

Ihanaa katsella matkakuvia ja muistella sitä hellettä mikä joka päivä oli! Toki joinain hetkinä halusi vain varjoon aurinkoa karkuun, mutta yleisesti ottaen aurinkoisuus ja kuumuus oli ihanaa. Varsinkin kolkon ja tylsän suomen kesän "helteiden" jälkeen. :) Tässä fiilistelynä teillekin lomakuvia tuolta Kreikan Zakynthoksen saarelta!


Lisää postauksia reissusta luvassa, kyllä vain, ostos esittelyä luvassa vielä, jep jep, joten ei huolta saatte ja joudutte ihailemaan näitä matkakuvia vielä pari postausta. ;) Minusta tuolla vaan oli niin kaunista ja sain suhteellisen kivasti kuviakin napsittua. Hotellistamme tein myös aikaisemmin postausta, jos se on mennyt pahasti ohi niin täältä sen pääsee tsekkaamaan.

Tuo mustavalkoinen koiruus oli "hotelli koiramme". Tuo pallero siis pyöri hotellimme luona, etsien ilmeisemmin ruokaa. Kulkukoiria näkyi muutamia, muttei onneksi kovin paljoa. Rannalla myös tuli bongattua muutamia koiria, mutta osalla oli kyllä jokin kaulaliina tai panta messissä niin varmaan heillä onnekkailla sitten oli omistajat jossakin. :)

Rannat oli ihania, rantahiekka oli polttavaa, merivesi oli jotain niin mahtavaa ja jotain niin ... sanoin kuvaamatonta. Sitä kaikkein eniten ikävöin nyt viileinä syysiltoina! Suosittelen Zakynthoksen saarta Kreikkaan haluaville. ;)

Joko alkoi matkakuume kun suomessakin alkaa talvi hivuttautumaan jo paikalle? Ja mitäs tykkäätte matkakuvista? :)

12 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia, kyllähän tuo alko vähän poltteleen nuita katellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no varmasti. ;) Itelläniki tulee taas himo päästä karkuu kylmyyttä ja sateita. :)

   Poista
 2. oot tosi taitava kuvaamaan ja eläinkuvat on upeita :) ! oot taitava tekemään kynsiä :) sait uuden lukijan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos paljon! :) Ja ihanaa saada uusi lukija, tervetuloa. ;D

   Poista
 3. Törmäsin aivan sattumalta tähän blogiin linkin linkin linkin kautta. Aivan pakko kommentoida sen verran, että saan ihasteltua ääneen näitä ihania kuvia. Niistä suorastaan huokuu tuon loman tunnelma ja kyllä, matkakuume alkoi todella. *kaipaa kesää* Suosikkinikuvani on tuo kissaemo poikasineen. Awwiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tosi kiva kuulla! Matkalla oli kyllä tosi mahtavaa ja tekis mieli lähteä jo äkkiä lämpimään takas! :) Kesää odotellessa. ;)

   Poista
 4. Tää on tosi hieno blogi! Mukavaa luettavaa :)

  http://bitchpleasesaraisaprincess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oijoi miten ihania noi kissat, niin onnellisen näköisiä! Ihania kuvia muutenkin, oon aina halunnu käydä Kreikassa :)

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä super suloinen pesue! ^^ Aw. Oli kyllä kiva reissu ja suosittelen Zakynthoksen saarta lämmöllä. :) Ja varsinkin Tsivilin kaupunkia/kylää. ;)

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)