19.10.2012

Zakynthos, tuo lomailijan unelma

Jeee, lisää reissusta kuvia! Voi tajuton kuinka ihanaa näitä kuvia onkaan katsella ja kuinka mahtavan hyvä fiilis näistä aina tulee. Muistuu kaikki niin kivat puuhat ja paikat mieleen, että haluaisi vaan pianpian äkkiä takaisin tuonne! Nauttikaa tekin loman tunnelmista. :)


Oli tosi kivaa kun käytiin rannalla melkeinpä joka päivä! Meri, aallot, kuuma hiekka, ah. Ostettiin domino pelikin äidin kanssa, ajateltiin että voitaisiin vaikka pelailla rannalla ollessamme samalla kun nautitaan lomasta ja auringosta. Toki, kumpikaan ei ollut aivan sata varma miten sitä dominoa taas pelattiinkaan... Mutta, pelattiin niillä säännöillä mitkä päätettiin ja hyvin meillä kuitenkin sujui. ;) Huomattiin myös että rannalla jotkut pelasi sellaista erittäin hauskan näköistä pallopeliä, missä on puiset mailat ja tennispallo. Sitä sitten siinä syöttelivät toisellensa ja pallo välillä lenteli mereen tai rannalla makoilevien päälle. Pelaajilla ainakin oli niin hauskaa ja näytti niin jännältä se pelailu, että päätettiin äidin kanssa ostaa meillekin tuollainen pallopeli! Eikun vaan sitten rannalle matkatessa seuraavana päivänä kipaistiin kaupasta sellainen ostamassa ja kun päästiin rannalle ja pistettiin pelit pystyyn niin... Ei todellakaan oltu läheskään niin hyviä mitä näkemämme pelaajat! Pallo lenteli koko ajan ohi, aina sitä haettiin merestä tai rannalta muualta. Aina ei ees saatu sitä palloa toisen luokse, kun yritettiin hiljempaa lyödä. Mailat paino kuitenkin sen verran "paljon" että se lyöminenkin yhdellä kädellä oli niin omituisen vaikeaa, että päätettiin olla pelailematta. Naurua ainakin piisasi siinä touhussa, kun oltiin niin säälittävän huonoja! Päätettiin harjoitella suomessa seuraavaa rantalomaa varten. ;)

Paikka oli kyllä niin ihana ja mahtava ja ja ja, olen niin haltioissani vielä reissusta että.. Maisemat kaikki oli niin mahtavia, oli ihanaa kun sai vaan räpsiä valokuvia joka paikasta ja hymyillä kaikelle sille kauneudelle. IHAN milloin tahansa takaisin. ♥

Jos on sattunut niinkin hassusti että on mennyt kokonaan tyystin ohi aikaisempi lomakuva-postaus niin *klik klik* katsomaan nekin. Sekä toki hotellin esittelykierros postauksen muodossa löytyy täältä.

Voisin kertoa vaikka kuinka ja paljon tästä ihanasta lomasta ja kohteesta, jakaa kuvia toisen perään, mutta eiköhän tässä ollut taas hetkeksi aimo annos lomailua. ;) Palailen taas myöhemmin lomakuvien pariin, kunhan ensin annetaan suomen sään kylmetä ja öiden pakastua. Hrrrrr. Pipot ja tumput esiin laatikoiden pohjalta ja odottamaan ulos suu auki!

Nouseeko matka kuume ilmojen pakastuessa? Vai onko talvi ihanan raikas ja rentouttava vuodenaika, joka voisi kestää ikuisuuden? ;)

9 kommenttia:

 1. Huiman kivoja kuvia! :))

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. vähänkö hienoja kuvia! hirmu kiva ulkoasu myös! :---)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia! Itelläki tuli heti mieli lähtä jonnekki lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Kyllä vois mielellää lähteä takas, nyt kun varsinkin alkaa ilmat pakastumaan, hrrrrr.

   Poista
 4. Tuo ylin kuva on iiiihana! :D siit tulee jotenki ihan yltiömäinen kevät- ja kesäfiilis :D

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihana blogi, liityin muuten lukijaks ! :D IHANIA LOMAKUVIA!

  http://sevendaysinspace.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Hei oikeesti ei oo reiluu! Meillä oli takoitus mennä jonnekkin ulkomaille keväällä ja paras lomakohde olis just Zahynthos! :) Niin ihanan ja täydellisen näkönen paikka ja viellä lähellä! Harmi vaan, että sinne ei pääse kun toukokuusta olisko ollu marraskuuhun asti? :o Koitan nyt sinnitellä varmaankin ens syksyyn, koska minähän haluan tonne! :D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)