30.1.2013

Kevennyksen ensimmäinen kuukausi läpäisty


Kuntosaleilut ja terveellinen ruokavalio jatkuu edelleen. Olen erittäin ylpeä itsestäni, että olen jaksanut motivoitua tähän painonpudotus hommaan! Nyt siis neljä viikkoa takana ja olo sen kun kevenee. Peiliin katsoessa en tiedä huomaanko mitään kaventumista itsessäni, mutta ainakin normaali mahan pullotus on pienentynyt joka toki voi olla osaksi siksi, kun on saanut ylimääräiset nesteet kehosta pois. Toki peiliin katsoessa näen itseni paljon paremman näköisenä, sillä oma fiilis on niin korkealla! Tunnen olevani pirteämpi ja paremmalla tuulella ja mieli virkeänä. Toki se muuttaa paljonkin omaa mielipidettä ulkonäöstään. :) Kokeilkaa vaikka!
Ja huhhei, tuli myös kokeiltua maanantaina ZUMBAA! Voin suositella lämpimästi kaikille, se oli ihan hurjan hauskaa. Kuntosalilla oli Zumba tunti ja ystävä sai minut sinne suostuteltua. Tahti oli kovaa, koko ajan liikuttiin, paljoa ei hengähdetty, kun taas mentiin! Jokaisen biisin jälkeen toki jokainen otti vesi huikkaa, mutta sitten taas menoon mukaan.
Ohjaaja oli todella pirteä ja huuteli mikkiin tsemppauksia ja vähän ohjeita montako sarjaa jotakin liikettä toistettiin. Vielä en itse ihan pistänyt Zumbailua tanssimiseksi, mutta veikkaan että seuraavalla kerralla voi olla enemmän tanssimis tunnelma, kun on päässyt jutun juoneen enemmän kiinni.
Askeleet sekosi moneen kertaan ja nauratti kyllä aina, kun tuntui että menen ihan omituisesti siellä. Kuitenkaan kukaan ei sielä katsellut toisiaan, vaan kaikki seurasi ohjaajaa ja jos ei liikkeitä osannut tai halunnut tehdä niin sovalsi ne omanlaisiksi.
Ihan varmasti menen vielä toistekin, sillä hauskaahan se oli! Hiki tuli 100% ja syke nousi ja kunnolla! Suosittelen lämpimästi kaikille innokkaille. Vinkkinä kuitenkin, venyttele ennen tuntia ja polje vaikkapa kuntopyörällä vartti, ennen kun menet sinne hyppimään. ;)

Salikäynnit jäi vähän minimaaliseksi viimeisen viikon aikana, kun perjantaina piti mennä Pomo koiran vahdiksi ja eilen oli muita menoja niin ei joutanut piipahtaa. Tänää kuitenkin taas remmissä mukana, niin kuin huomenakin. :)
  
Neljännen viikon aikana kuntosalilla vietetty aika: 4h 20min
Neljännen viikon aikana paino:-1,6kg

Eli nyt ensimmäisen kuukauden aikana salilla vietetty aika 21h 20min.
Ja painoa pudonnut lähtöpainosta ensimmäisen kuukauden aikana 6kg!!


Pakko sanoa, että olen äärettömän iloinen ja onnellinen ja innoissani! :)
 Tällä kertaa kaikki postauksen kuvat WE ♥ IT.

2 kommenttia:

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)