21.10.2010

Arvonta suoritettu ja voittaja selvitetty

Ja arvonta on päättynyt!! Nyt on aika onkia voittaja lappunen esiin! Arvontahan on erittäin jännittävä, sillä nyt vain yksi onnekas voi voittaa ja arpalappuja on yhteensä YLI 100!! Elikä voittaja saa kyllä todella kiittää arpaonneaan! Eiköhän nosteta voittaja hatusta? :)

Arpa lakkina toimi tälläkertaa detsoni!


Ensin sekoittelua ja lappujen vatvomista hatussa ja sitten kouraisu jostakin hatun uumenista etsien sitä voittajaa... Tittididiiii..


Voittaja lappu on nostettu! Erittäin suuret onnittelut Cherrylle!! Voitit tuon iki-ihanan palkinnon omaksesi ja olit tälläkertaa se kaikkein onnekkain! Nyt vain kyttäämään sähköpostiasi, johon tuota pikaa pistän sähköpostia kysyäkseni osoitettasi. :) Palkinnonkin koitan sitten pikimmiten pistää tulemaan sinulle päin! Onneksi olkoon!


Ja kiva että näin moni osallistui arvontaan ja tästähän tuli huikea menestys. :) Arvontojahan voisin pitää taas lisää, kun tiedän että halukkaita osallistujiakin löytyy näinkin paljon! Toivottavasti sitten seurailette innokkaasti blogiani ja kommentoitte myös normaaleihin postauksiini. Mitä enemmän väkeä täälä vierailee ja mitä enemmän kommentteja postauksiin tulee, sitä innokkaammin olen järjestämässä taas uusia kivoja arvontoja. :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä vain. :) Ja eipä mittään! :P Onneksi olkoon vielä kerran.

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)