5.10.2010

Väriä elämään

Pläjäys kuvia luvassa. Ihan joka päivä ei nykyään kerkeäkään täälä käydä päivittelemässä, kun tuppaa olemaan töissä aikamoinen kiire aalto tällä hetkellä. Mutta onneksi välillä vähän helpottaa työkiireetkin. :)

Tässä tämänhetkiset lakkailuni. Ostin tuon uuden Rimmelin mustan lakan ja halusin sitä päästä kokeilemaan. Yksinään, ilman kuvioita olisi ollut liian synkät ja rajut, joten päätin lisätä pienet pisteet tuolla ihanalla Dependin lakalla. Onnistuin jopa heti sähläämään keskisormen kynnenkin johonkin, kun kuvaa aloin ottamaan. Korjasin sen jälkeenpäin ja kaikenlisäksi vielä väärällä lakalla. Voi minua häslää..

Kävin myös tänään ostelemassa jotain piiieeentä. :) Koru villitys iski!

Tällaisen suloisen pallukka kaulakorun onnistuin löytämään Glitteristä ja makso vaivaiset 2,5€! Erittäin sievä ja hyvä ostos.

Sitten bongasin tällaiset ihanat hakaneula korvakorut Citymarketista! Makso 5,90€. Nojoo ehkä vähän hintavat, kun tuollaisethan nyt itsekin pystyisi tekemään, mutta oli nyt ostettava kun oli niin hauskat ja kivan näköiset.


Glitteristä tarttui myös tällainen hiuskoru, hintaa tälläkin 2,50€. Pistin tänään päähäni kun väriltään sopi kivasti kynsieni palluroiden kanssa. :)


Ja kauan etsimäni kengät vihdoin löytyi! Pyöriskellyt olen monessa kenkäkaupassa ja muualla pitkin poikin, niin tänään sitä sitten cittarissa oltuani ajattelin vieeelä kerran kurkata kenkäpuolta ja tällaiset löytyi. Ihanat nilkkurit. Erittäin lämpimät, joten kiva pitää nyt kun kylmenee. Sopiva korko ja siistin näköiset. Saa pistettyä lahkeet päälle tai alle, jesjes. Hintaa oli 39,90€.


Ja sitten palataan kynsi asioihin.

Tämmösset oli edellis kerralla kynsissäni. Viivaa ja pilkkua. Vihreä on Kiss!in nail art lakalla tehty, valkoiset pallot on Kiss!in nail art lakalla jaja.. Sininen on myös Kiss!in nail art lakkaa ja tuo alla oleva sininen on Models Ownin lakka, sävy Top Turquoise.


Eilen illalla miettiessäni seuraavia lakkauksia päätin kokeilla välillä punaista! Noh.. hetihän nämä oli pois otettava kun on ehkä hieman jouluiset! Joten ei kiitos. Nyt vielä pitää käyttää paljon oranssia, vihreää, sinistä, keltaista.. Ja kaikkia syksyn värejä! Ei vielä joulu juttuja. :P


Tähän loppuun vielä muistuttelen blogini arvonnasta, johon vielä kerkeää osallistua!
Ja Grafiitti lakkoja palkinnoksi luvassa Playing with the polish blogin synttäriarvonnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)