7.10.2010

Oranssin hohtoa

Ystävälleni loihdin ihanasta Models Own Orange sorbet neon oranssista lakasta tipit ja rajasin mustalla. Erittäin helposti nämä kynnet kyllä huomaa! On tuo oranssi kyllä erittäin upea lakka. Kuvasta halusin hieman hämyisen, jotta oranssin hohto tulisi esiin vieläkin paremmin!

Voisi uskoa että tämä lakka hohtaa pimeässä, mutta ei valitettavasti. Ihanainen neon väri. Tällähetkellä omistan kaksi neon väristä lakkaa, lisää voisinkin hankkia. Eritääin raikkaita ainakin on. ;)


Omiin kynsiini tein tällaiset viivat tälläkertaa. Viivat on kyllä niin kiva aina räpeltää ja niistä saa niin erilaisia lakkauksia loihdituksi. Pitää kyllä yrittää välillä tehdä muitakin, kuin viiva lakkauksia. Vai oletteko sitä mieltä että viivoja mahtuu tähän blogiin vielä lisää? Heh.

Tässä omiin kynsiini käytetyt lakat. Tuo Models own lakka on sävyltään Fuzzy Peach.


Kiinnostaisiko teitä nähdä kuvaa tai selostusta kaikista lakoistani? Niitä kun on kertynyt ihan mukavasti tämän lakkailu harrastukseni aikana. :)

7 kommenttia:

 1. Mä aloin just tänään ite kokomaan sivua mun lakoista ;D Pistähän sinäkin siis semmosta pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat syksyiset kynnet sulla!

  VastaaPoista
 3. Itse haluaisin postauksen lakoistasi (: Itselläni kun ei esiteltäviä lakkoja paljoa ole en itse vielä pysty tekemään. Ehkä joskus joulun jälkeen lakkakokoelmani olisi suurentunut hiukan :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista.

  Voisin tässä joku päivä väsäillä postausta lakoistani. :) Joku kiva päivä kun ei mitään muuta ole, niin jaksaa kaikki asetella ja kuvat napsia. :P

  VastaaPoista
 5. Nuo viivat muistuttavat koivun oksia, ihania :).

  VastaaPoista
 6. Vau, sulla on aina tosi kivat lakkaukset kynsissä! Taidan itsekin alkaa lakkailla kynsiäni iloisemmin :)

  VastaaPoista
 7. voi kun söpöjä noi lakkaukset (: mullakin oma kynsiblogi, käykää kattomassa :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)