1.10.2010

Kaunis syksy

Syksy on vuodenajoista kauneinta aikaa. Koko luonto on värien peitossa ja auringon valo vielä lisää upeiden värien hohtoa. Punaisin, keltaisin, vihrein ja sinisin värein luonto suo meille upean maiseman. Kyllä silmä lepää syys säässä. :)

(klikkaa kuvaa, jotta pääset nauttimaan siitä upeampana)

Vaahteran lehdet ovat upeimpia ja sininen taivas valkoisine pilvenhattaroineen niin ah, mikäs sen kauniimpaa voisikaan olla? Siksipä päätin kynsistänikin loihtia yhtä pirteät!

Lakkasin kynteni ihanalla neon oranssilla. Oranssina toimi pirteä Models Ownin lakka sävy Orange Sorbet. Lakka oli erittäin mattapintainen, joka yllätti täysin! Vielä hieman lisäilmettä luomaan tein konad kuviot laatalla m73, käyttäen konadin valkoista lakkaa. Minusta erittäin syksyinen lopputulos. :) Ja oi kauhistus kun käteni näyttää kuolleelta! Mutta joo.. Ei käteni oikeasti ole noin sininen, mutta kun on kirkas tausta ja kirkkaat kynnet + pimeä huone ja kuvaa ottaessa salamaa käytetty niin minkäs teet. Ihanat kuoleman väriset sormet. Ei anneta sen häiritä. ;)

Mitäpä teidän syksyynne kuuluu? Onko teistäkin syksyn värit jotain aivan upeaa?

5 kommenttia:

 1. Oo, upeat kynnet, ja upea tuo ylempikin kuva :)

  Syksyn värit kyllä todella ovat upeita, etenkin aurinkoisella ilmalla ne pääsevät kunnolla oikeuksiin. Tykkään (:

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :)

  Ja syksy on kyllä jotain niin kaunista aikaa. :) Harmi vaan että pimenee niin nopeasti ja kohtahan ne lehdetkin on kaikki maassa.. Oi voi. :p

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. :) Kiva että näyttää hyvältä.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)