26.3.2011

It's Carnival

Olin tuossa jokunen aika sitten viikon lomailemassa Madeiralla. Viikko oli aivan mahtava ja reissusta on todella mukavat muistot! Suosittelen tätä maata kyllä kaikille, oli erittäin hieno paikka ja paljon nähtävää. Kuitenkin kaikkein suurin kohokohta koko reissulle oli Madeiran Carnevaalit! Joka vuosi järjestettävät carnevaalit ovat kyllä jokaisen turistin loman huipennus! Carnavaaleilla eri samba koulujen oppilaat ovat pukeutuneet erikoisiin ja mitä huimaavampiin asusteisiin ja sambaavat jopa neljä tuntia kerrallaan kiertäen keskustan katuja! Ihmisiä on satoja ja taas satoja katujen varrella katselemassa kiertuetta. Tässä nyt vähän valokuvia Carnivaaleista.


Ilotulitus tapahtui ennen kulkueen liikkeelle lähtöä. Voin sanoa että en ole eläessäni nähnyt niin upeaa ilotulitusta, mitä tuolla näin. Jytinä ja paukekin oli erittäin kova!
 Carnival, It's Carnival
Vaunut olivat aivan mahtavia! Koristeluihin oli varmasti käytetty tajuttomasti aikaa. Puvut olivat mitä upeampia ja ihmetytti suuresti kuinka ihmeessä nuoret pienet tytötkin jaksoivat korkeissa koroissaan ja painavat puvut päällä hyppiä ja tanssia yhteen menoon liki 4 tuntia! Huhhei, rankkaa puuhaa tuollainen Carnevaali meininki! Mutta fiilis oli mahtava, kaikki oli niin iloisia ja musiikki soi kovaa! Suosittelen kaikille tutustumaan Madeiraan Carnevaalien aikaan. :)

Seuraavassa postauksessa esittelen lisää Madeiran reissuani, toivottavasti pidätte. :)

3 kommenttia:

 1. wau! upean näköistä.. Paikan päällä varmaan ihan mahtava tunnelma! kuvista tuli mieleen lapsuuden satukirjat :D upeita asuja!

  VastaaPoista
 2. Oi kun kauniita noi kaikki puvut ja lavastukset! Ja varmasti on menny kivasti aikaa noihin. Mun yks tuttu tekee noit sambapukuja, ja kuulemma yhden tekemiseen menee noin 300 tuntii. Se oli sit niinku yli 12 päivää, jos sitä tekis ympäri vuorokauden. Eli tod. näk. sil menee yhteen pari kuukaut, kun se tekee niit aina töiden jälkeen, ja täytyy sen ehtii nukkuukki. :D

  VastaaPoista
 3. H, kyllä oli aivan mahtava tunnelma! :) Ja joo teemana oli joku satumetsä tai vastaavaa. En nyt tarkkaan muista enään.

  Crayon, ohho! Joo kyllä siihen varmasti kuluu oikein mukavasti aikaa. :D Ja miettii sitten että noita pukujakin on joutunut tekemään ihan äärettömän paljon, niin saanut kyllä olla tosi suuri porukka niit tekemässä. Elleivät sitten ole aloitelleet valmisteluja jo puolivuotta ennen kuin carnevaalit ovat. :P Uskoisin kyllä näin.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)