22.3.2011

Shopping in Glitter

Kävin eilessä vähän turruttamassa shoppailuhimoani Glitterissä! Rakastan sitä kauppaa, sillä rakastan koruja. Tälläkertaa menin etsiskelemään erilaisia koristeita hiuksiin. Nyt on tullut tällainen vimma tällä kertaa.

Ihana turkoosin sävyinen rusetti löytyi. Hintaa tälle oli 6€. Melko kallista, mutta elämä on. Aina pitää osata myös tehdä kompromisseja.

Toinen ostoskoppaani eksynyt hiuskoru oli tämä ihana valkoinen kukkanen. Yksinkertaisen raikas ja sopii joko juhliin hiuskoristeeksi tai arkeen ponkkarin peitteeksi. Tuossa on kyllä pinni kiinnitys menetelmä, että saahan sen toki päähän sivupuolellekin koristamaan. Hintaa tälle oli 4,90€.

Sitten tällainen koristus. Oikeastaan aika hauska ja hienokin. Näyttää hyvältä kun hiukset on ponihännällä ja tuon laittaa siihen päälle juuri noin päin miten kuvassa näkyy. Hinta 6€. Yhtään enempää en tuosta olisi maksannut.

Ja vähän niittikuviota. Niitit on aina niin hiaaanoja ja sopii hyvin hiusten sekaan. Ehkä tuollalailla en tuota pidä hiuksissa, mutta ponihännän lähettyville koristeeksi oikein passeli. Pitää kehitellä ja kokeilla josko se näyttäisi kivalta etuhiusten kiinnikkeenä. Hinta oli 4,90€.

Kassalle jo mennessäni vielä osui silmään yksi hyllykkö korujensa kera. Silmään pisti ihana käärme sormus! Sehän suorastaan halusi mukaani kassalle, niin olihan se ostettava. Ja sitäpaitsi olen aina halunnut tuon tapaista sormusta. Eikös tämä olekin ihan perus selitys kaikille ostoksille? "Koska olen aina halunnut tuollaisen!" Noh, aina saa vähän shoppailla. Sormuksella oli hintaa 8,90€, eipä niitä sen halvemmalla oikein saakaan. Toivon kyllä että tuo sormus nyt kestäisi pari käyttökertaa, ettei heti rikkoontuisi, kun tuossa on sellainen säädettävyys mahdollisuus. Ihan hyvä, sillä nyt sen saa pariin eri sormeenkin laitettua. :)
Pakko vielä muuten sanoa, että kylläpäs tuo onkin kylmä pakkasilla!


Tällaista tälläkertaa. Shoppailuhimo on taas jälleen iskenyt, varmaankin tämä kevään tulo sitä villitsee. ;) Huomenna täytyy käydä Sokoksen 3+1 päivillä katselemassa, mitäs sieltä tarttuisi mukaan. Korujakaan kun ei koskaan ole liikaa! Hm, meikkejä ainakin pitäisi ostaa...

Mutta näin, palataan ensikerralla sitten Madeira postausten parissa! Iloista kevään odottelua kaikille ja nauttikaamme vielä viimeisimmistä pakkaspäivistä. ;)

Pssst, vastatkaahan oikealla sivulla olevaan kyselyyn. Arvostaisin sitä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)