8.5.2011

Summer is here

Kauniit säät tulevat jälleen! Mikä onkaan mahtavampaa kuin kesän tulo. Mielikin on paljon iloisempi ja kesälomat lähenevät. Kävin kesän tulon kunniaksi ostoksillakin, mekkoja kun ei ole koskaan liikaa!

Onlysta löysin tämän ihanan mekon. Kukkakuosi näyttää niin sievältä ja herttaiselta. Tuon mekon alle pistin pitkähihaisen, sillä vielä ei viitsi pelkkää toppia alla pitää, sen verran vilakkaa varjossa kuitenkin vielä on. Kivoja erilaisia ilmeitä tuon mekon kanssa saa aikaiseksi, kokeilemalla erilaisia paitoja tuonne alle, pitkähihaisista lyhythihaisiin, valkoisesta mustaan. Hintaa mekolle oli 29,95€. Värejä oli kolmea erilaista, mutta tämä sininen säväytti eniten. Tänä kesänä voisinkin olla ahkera mekkojen käyttäjä, jos lämpimiä ilmoja on luvassa.


Kävin myös uudet kengät samalla reissulla ostamassa. Spiritstoren hyllyltä pomppasi esiin nämä aivan mahtavat kengät! Turkoosi on ehdoton lempivärini, jonka vuoksi nuo kengät pääsivät välittömään suosiooni. Tarjouksessakin vielä kaiken kukkuraksi. Kotiin nämä kengät lähtivät mukaan hinnalla 19€.


Äitienpäivää paistatellen äitini luona pääsin kastamaan varpaani myös jäätävän kylmään järviveteen. Uimaan ei vielä kantti riitä, mutta josko sitten Heinäkuussa? Toivonmukaan ilmat lämmittävät vedenkin sopivaksi, niin uskaltaa tällainen vilukissakin kastautua ennen keskikesää.

Olettekos te jo heittäneet talviturkkinne vai vieläkö ujostuttaa? Onko suunnitelmissa uintireissua lähipäiville, ennen kesäkuuta? :)

Psst... Tänään on myös vihoviimeinen päivä aikaa osallistua arvontaan, joka sivuillani on käynnissä. Kohta pääsenkin raapustelemaan arpalappuja ja valitsemaan yhden onnekkaan monenmonen arvan joukosta.

8 kommenttia:

 1. Hyih, en kyllä vielä ole lähelläkään vettä käynyt! Mietitään sitten uudestaan just sillon heinäkuussa :) Ihanan näkönen mekko kyllä, pitää varmaan kattoa jos noita ois tääl veromodassa kun sielähän on noit vilan vaatteita myös :)

  http://keijjumyy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Keijju: Juu Heinäkuussa sitten talviturkin heitto! :D Kannattaa käydä kurkkaamassa, voi olla että veromodasta löytyis kans. On meinaan todella ihana mekko ja kevyt päällä. Tykkään hirmuisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno mekko ja ihanan kesäisiä kuvia :) mä en löydä onlysta melkein koskaan mitään kivaa.. :/

  VastaaPoista
 4. Hanilo: Kiitoksia. :) Itse löydän useimmiten onlystä kaikkea kivaa. Pitää vain ottaa kaaaaauhea kasa vaatteita sovituskoppiin niin kyllähän sieltä jotain mukaan aina lähtee. :D

  VastaaPoista
 5. aivan ihanan pirtee tausta ja banneri sulla! jotenki tosi kesänen :)

  VastaaPoista
 6. eeva : Paljon kiitoksia. :) Hyvä että miellyttää!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat noi sun kengät!! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)