16.5.2011

Suomi maailmanmestari 2011

Aivan mahtavaa! Tajuttoman upeaa! Ihan jäätävää! Kyllä tätä on odotettu ja kyllä tämä onkin upeaa! Varmasti monilla joita jääkiekko ei kiinnosta, pursuaa jo korvista ulos jääkiekko höpinät, mutta kyllä tässä vaiheessa nekin, joita jääkiekko ei ole koskaan kiinnostanut, kannattaisi juhlia ja olla innoissaan! Itse olen aivan mielettömän innoissani ja juhlaahan tämä koko kesä tuleekin olemaan. Tästä tullaan siis puhumaan vähintään siihen asti, kun seuraavan kerran tulee kultaa!

Kisastudio oli kotona pystyssä ja asiaan kuuluvat kannustus kynnet oli myös taiteiltu. Eihän sitä peliä pysty katsomaan ilman että suomenlippu liehuu, kynnet on suomenlippukuvioin varustettu ja vaatteet sinivalkoiset.


Upean voiton jälkeen lasilliset kuohuvaa ja päässä soi vain "ihanaa leijonat ihanaa!" ja hieman sekavat fiilikset vieläkin. 6-1 ! Ei tähän voi sanoa mitään muuta kuin, Mahtavaa. :)

Olikos teillä minkälaiset kisastudiot pystyssä? Lähdittekö kilpailujen jälkeen torille? Ja kuinka paljon jääkiekko teitä kiinnostaa? :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos paljon. :) Hyvä että miellyttää silmää.

  VastaaPoista
 2. Hyi noi kynnet, olisit vähän siistimmin voinu tehä, HEI SUOMEN VOITTO SENTÄÄN!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Nooh, pelin alkuun oli aikaa alle puol tuntia niin tuli hieman kiirus noiden tekemisessä. Mutta ei nuo nyt niin epäonnistuneet ole, mitä olisi voinut olla.

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnethän noi on :o Itelläniki oli Suomi-manikyyri. Ja ihanaa et joku muuki jaksaa viäl hehkuttaa Suomee! On se kyl kaiken huomion ansainnu.

  VastaaPoista
 5. Kivat kynnet :)
  Millon se arvonnan voittaja muuten ratkeaa?

  VastaaPoista
 6. sun kynnet näyttää aika huonokuntoisilta, siis ne on "viiruiset". Kynsilakka ei asettu nätisti kynsille. Mikset hoida niitä vaikka bufferilla?

  VastaaPoista
 7. Itse piti alunperin katsoa matsi avokin kanssa mutta se jäikin perheensä luo jossa oli viettänyt koko vkolopun :D siinä sitten mietin että hemmetti, hyvähän sen on jäädä kun kisastudio valmiina, seurat, juomat ja kaikki :D Minä taas olin vailla yhtään mitään :D nooh, sain kun sainkin hyvän kisastudion itsekin tänne kasaan ja oli kiva ilta :)
  en ole kummoinen lätkän seuraaja, mutta suomi-ruotsi matsit on pakko katsoa aina :D ja itseasiassa mulle selvis vasta pelin alussa että kyse on loppuottelusta :DDDDDD
  ei tullut lähdettyä torille, en jaksanut sinne tungokseen lähteä eikä rahatilanne antanut periksi :P

  VastaaPoista
 8. Minulla on pienenä ollut kynnet todella huonossa kunnossa johon ei kymmenien eri lääkäri käyntien jälkeenkään koskaan saatu mitään selvää syytä siihen, mikä vikana oli. Vanhetessa kynnet alkoi paranemaan ja nyt ne on jo ihan normaalit. Pikkuisen vaan on eri tyylinen kynnen pinta kun "normaalisti" kynnen pinta on. Tämän vuoksi kynteni saattaa näyttää "kamalilta".
  Toisekseen, tein ihan tosissaan nuo lakkaukset kamalan kiireen alla, koska halusinkin tsemppi kynnet pelin ajaksi. Valkoista lakkaa en omistanut, muuta kuin Kiss!in nailart lakan, elikkä suti on aivan äärettömän ohut joten lakkaaminen oli hieman kehnoa pienen pienellä ja ohuen ohuella surilla lähmäten.
  Pahoittelen siis kamalasti kynteni rumaa ulkomuotoa ja lakkausten huolittelemattomuutta, mutta nyt vaan kävi näin. Aina ei voi voittaa, paitsi tällä kertaa suomi voitti! Jes. Mutta sellaista se on, aina ei välttämättä mene nallekarkit tasan eikä aina ole kaikki murotkaan kulhossa. Sillä viisiin.

  Minka: No hyvä että sait kuitenkin kisastudion pystyyn! :D Ja olihan se hyvä tajuta pelin alussa, että loppuottelu oli kyseessä, eikä pelin lopussa. ;) Juu torilla pikkusen tunkua! Itse tyydyin katselemaan niitä telkkarista. :)

  laura: Arvonnan voittaja ratkeaa tänään! :)

  VastaaPoista
 9. laura: Valitettavasti arvonnan voittaja postaus ei tulekaan tänään, sillä tämä ei sitten millään anna minun lisätä videota.... Yritän tapella huomena tai ylihuomena sen kanssa. Mutta tällä viikolla tulee. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)