2.5.2011

Kissani

Nyt esittelyyn pääsee kissaveljekset! Nämä veikeät katit ovat maailmaan putkahtaneet 20.3.2009. Kun kissanpentu oli mielessä ja lähdettiin katsomaan, niin nämä molemmat veijarit veivät sydämen kokonaan. Ensin piti ottaa vain yksi, mutta kun pentueesta oli jäljellä kaksi kissanpentua, niin eihän sitä toistakaan voinut yksin jättää. Kerkesimme kyllä ensin ottamaan vain toisen ja nukkumaan yön yli, kunnes sitten yön mietintämyssyä hierottua päätimme hakea toisenkin seuraksi. Kaksin aina kauniimpi. Tässä siis esittelyssä Nipsu ja Niilo.


Pojat aivan vauvoina. Ensimmäisiä päiviä uudessa kodissa ihmetellen.


Niilo se tykkäsi (ja tykkää edelleen) leikkiä kaikenlaisilla leluilla ja "leluilla".


Nipsu oli ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa aivan rauhallinen. Meni rauhakseen paikat läpi ja katseli ympärilleen. Otti erittäin rennosti kaiken. Automatkakin sujui vaivatta ja liikenteen hurinoita tutkiskellen pikkuisesta koristaan.


Pojat ne tykkäsivät tunkea aina sohvan ja patterin väliin. Höpsöjä minikissoja. (vas. Nipsu oik. Niilo)


Tässä Niilo-Liilo leikkii ensimmäisellä omalla lelullaan. Pienesti kyllä aluksi ujostutti ja piti houkutella leikkimään. Miukumista Niilo tuppasi harrastamaan ensimmäisenä yönä huurjan paljon. Oli vahti vuorot ja pidettiin kainalossa ja siliteltiin jotta rauhottuisi. Oli reppanalla ikävä veljeä ja äitiä.


Nipsu lepäilee hurjien kissanpentu painiskelujen jälkeen.


Niilo vietti ensimmäisen tunnin kotiin päästyään yöpöydän alla. Oli tosi ujona ja ihmeissään uusista äänistä ja hajuista. Automatkallakin oli aikamoinen riehuja.


Tässä pojat ensimmäistä kertaa pihalla tutkimassa muurahaisia, kärpäsiä ja muuta mukavaa:

Niilo.

Nipsu.


Riehakkaita poikia olleet aina. Toista potkitaan päähän ja purraan ja reuhataan. Edes takaisin rappusia ylös ja alas ja sänkyltä pöydälle. Kovaa meininkiä.


Erilaisia kummallisia asentojakin osaavat väännellä. Tässä Nipsulla hauska äijä asento.


Mutta kyllä vain nämä veljekset rakastavat toisiaan. Erottaminen ei tulisi kuuloonkaan ja oli erittäin kiva että otimme molemmat veijarit. Huomaa kuinka tärkeä se veikka aina on.
Tässä pojat tulleet juuri ensimmäisen kylvyn jälkeen kuivattelemaan. Olivat sen verran mustia kavereita nuohottuaan pitkin pihoja. Nuolivat kyllä itseään ja toisiaan muutaman tunnin. Kyllä mahtoi olla kieli hellänä tuon jälkeen.


Niilo oli hieman ihmeissään nähdessään ensimmäisen kerran KOIRAN!


Nipsukaan ei kovin innostunut koirakaverista.


Nuori kolli Nipsu, päivää paistattelemassa vilpoisan kiven päällä.


Ja kuumaa aurinkoa piilossa varjossa, Niilo.


Nipsu väsyneenä pelaajana. Taitanut pelata koko yön?


Niilon piilo. Kumma kyllä että aina Niilon on mentävä muovipussin sisään jos pusseja näkyy. Ja jos sängyllä on paita tai takki, on mentävä sen päälle. Tässä tapauksessa alle.


Nipsu.


Niilo.

Nipsu.


Niilo.

Nipsu.


Kyllä nämä kaverit ovat vaan jotain niin hellyyttävää. Välillä menee hermo, mutta se nyt on aivan normaalia jokaisessa taloudessa jossa kissoja on. Tuppaavat olemaan välillä hieman vauhkoja. Koneeni on pullollaan valokuvia molemmista yhdessä ja erikseen. Jos kissaihmisiä on blogini lukijoiden joukossa niin huudelkaa vaan, jos lisää kuvia tahdotte näistä maatiaskissaveljeksistä nähdä. :)

17 kommenttia:

 1. Voi että kun on söpö kaksikko! :D Ehdottomasti lisää kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :) Ovat kyllä vallattomia kavereita! <3

  VastaaPoista
 3. Eikä!! Ihanaia! Vähänkö pääsi monta kertaa "awww" kun selasin näitä. Ihan ylisöpöjä pentuina, mutta tosi nättejä kisuja aikuisenakin! :3

  VastaaPoista
 4. Jännä ku sun kissat ei oo niin ilkeen näkösiä :D Ku kissat yleensä on sellasia salamurhaajien näkösiä pelottavia otuksia.. :<

  VastaaPoista
 5. Layrä: Näinhän ne on. :D Olivat aivan awww pikku palleroita pieninä ja harmittaa että ne vaan kasvaa! :P Mutta onhan ne nyt suloisia vieläkin, vaikkei niin pieniä enään. Hih.

  Varjosusi: Ne on kilttejä ja niin viattomia. Hohho. :D Kyl ne välillä on vähä salamurhaajan näkösiä, mutta enemmän vähän sellasia .. ehkä vähän ihmettyneen näkösiä tjs. :D HEh.

  VastaaPoista
 6. voi ei ihan älyttämän söpö kuva toi missä ne on pääst toistensa päällä :--D

  VastaaPoista
 7. Voi kun suloiset misulit!<3 Lisää kuvia tietenkin!

  VastaaPoista
 8. Onpas komeita kissoja! :) Pentukuvat nosti mun kroonista pentukuumetta taas astetta korkeammaksi :D

  VastaaPoista
 9. Emma: Yksi lemppari kuvistani. :) Ovat niin erottomattomat.

  Keijju: Niinhän ne vähän on. :) Ja pitääkin joku päivä pistää vähän lisää kuvia. :)

  sinikilpikonna: No onhan nuo! :) Ja sorry, hehe. ;D Kyllähän nuo pentukuvat saa itelläänki sellassen pentukuumeen nousemaan. :)

  (ai kauhee kun käytänkin paljon hymiöitä. :D)

  VastaaPoista
 10. Voiku sulosia :D Saa laittaa lisää kuvia!

  VastaaPoista
 11. Aww ihania !! :)
  Muutenki tosi kiva blogi ja ihania kuvii ni liityin lukijaks. :)

  VastaaPoista
 12. Meeri: No kiva että on innokkaita katsomaan lisääkin kuvia. :) Niitä kun kuitenkin löytyy muutamia niin voisin tehdä taas jossakin vaiheessa postausta joka on pullollaan kisujen kuvia.


  iitu: Voi ihana kuulla. Tervetuloa lukijaksi, heh. :) Uusia lukijoita kun on aina niin mukava saada.

  VastaaPoista
 13. Älyttömän suloset kisumisulit kyllä omistat <33 Noi pikkukisu-kuvat oli etenki hellyyttäviä. Tänää just mietin etten taija olla kissaihmisiä mut noi kuvat pisti kyl miettimää uuestaa (:

  VastaaPoista
 14. Lintunen: Kyllä meidän kisumisuja katsellessa kissaihmiseksi muuttuu. ;D Isäni ei ennen välittänyt kissoista lainkaan, mutta kun nuo veijarit oli pentuja niin kyllähän sekin mielikuva muuttui. :D

  VastaaPoista
 15. eikää ihania! :D
  kiva blogi sulla, oonkin jo sun lukija. Kuvien ja tekstin suhde juuri sopiva ja muutenkin tykkään :)

  VastaaPoista
 16. Voi että hellyin näille kavereille :--) Ihanan hauskat kuvatekstitkin!

  VastaaPoista
 17. Tosi ihania kissoja! :) Kissanpennut on ehkä sulosinta maailmassa, mutta jotenkin ne kasvaa isoksi aina niin huomaamatta

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)