22.7.2012

Lakkaus x 2

Kultainen kaunis lakka on peräisin Models Ownin purkista. Lakan nimi, Gold Rush. Erittäin kaunis lakka ja sopii mainiosti esimerkiksi juhliin tai illanviettoon. Miksipä ei myös kesäpäivänä uimarannalle! Lakkaa tarvitsi laittaa vähintään kaksi kerrosta, ellei pistä kerralla enemmän.
Mustat ruksit tehty Kiss!:in Nail art lakalla.

Pohjalla oleva liila lakka on Models Own Lilac Dream, päälle vetäisty Graffiti lakkaa Blue Burner ja valkoiset reunat Kiss!:in Nail art lakalla.

Graffiti lakalla on omasta mielestäni ehkä hivenen vaikeaa luoda erikoisia lakkauksia. Olettekos te keksineet hauskoja ja hienoja yhdistelmiä käyttäen Graffiti lakkaa? Kertokaa ihmeessä ja linkkailkaa kuvia, mukavaa nähdä millaista olette saaneet aikaiseksi. :)

8 kommenttia:

 1. Ihania lakkauksia etenkin toi kultainen glitteri! Tykkään kun selität noista kynsistä just kaikkee ja kuvasi liittyy tosi vahvasti tekstiin, mikä on aika harvinaista nykyää blogeissa. Tai siis että ei oo mitään randomkuvia ja sitten jotai olin mäkissä plaa plaa tekstei vaan ne on yhteydessä toisiinsa. Ups vähän sekava selitys :(

  VastaaPoista
 2. Elina J., ymmärsin kyllä mitä tarkotit. :) Kiitos kommentistasi! On niin piristävää aina kuulla muiden mielipiteitä, niin tietää onko tekstiensä ja kuviensa kanssa edes hyvän maun rajoilla. :D

  VastaaPoista
 3. tosi nättiä lakkauksia!! :-)

  VastaaPoista
 4. ihania kynsiä! ja mahtava blogin nimi, tykkään hirmusesti! (:

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet! :)

  itsomekindofjoke.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita lakkauksia! Kiva huomata, että yksinkertaisellakin kuviolla saa hienot taiteilut aikaan. Näistä inspiroituneena voisi itsekin pitkästä aikaa kokeilla jotain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Kannattaa tosissaan kokeilla. ;) Pienestä se on aina loppujenlopuksi kiinni. :)

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)