30.7.2012

Nopeus on valttia

Hei rakkaat lukijani ja satunnaiset seikkailijat! Tahdon nyt näin kesäisen lämpimän ja ihanan päivän kunniaksi palkita sen kaikkein nopeimman ja vikkelimmän lukijan, uusimmalla Demi lehdellä!


Elikkä SINÄ, ensimmäinen, kun vastaat kommentilla tähän minikyselyyn, lähetän sinulle pikaisesti heti tänään tämän uusimman Demin numeron. Lehti on lukematon, sisältää julisteen + ihanat mainoslappuset. ;)

Mini kysely:

Sana, joka tulee ensimmäisenä mieleen blogistani? :
Oletko pitkäaikainen lukija, uusi lukija vai ensimmäistä kertaa kyläilemässä? :
Sähköpostiosoitteesi? :

Eli suosittelen kopsaamaan tuon kolmen kysymyksen listan ja lisäämään omat vastaukset siihen. :) Sähköposti siksi, sillä laittelen sinulle sähköpostia jossa kyselen osoitetta johon lehden pystyn postittamaan.

Pian pian!

8 kommenttia:

 1. Sana, joka tulee ensimmäisenä mieleen blogistani? : eloisa

  Oletko pitkäaikainen lukija, uusi lukija vai ensimmäistä kertaa kyläilemässä? : ensimmäistä kertaa kyttäämäsä, ja nyt myös lukiasi :>

  Sähköpostiosoitteesi? : siqudko@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon kaisA! Olit kyllä nopea ja ennen kaikkea se nopein. ;) Sopivalla hetkellä kurkistit blogiini! Ja tosi mukavaa että liityit lukijaksikin! Aina niin mahtavaa saada uusia lukijoita. :)
   Laittelen sinulle nyt sähköpostia! :)

   Poista
  2. Sähköposti lähetetty, vastaisitko viestiin ennen klo 16:30 niin saan pistettyä lehden vielä tänään. :) Jos menee yli tuon, niin sitten huomena.

   Poista
 2. sulla on tosi kivanoloinen blogi!:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)