23.7.2012

Vaatehuone ojennukseen

Vaatehuoneemme on ollut muutosta asti (eli yli puolivuotta) aivan sekaisin, huiskin haiski, sikin sokin, niin ja näin... Mutta NYT asiaan tuli muutos! Ajattelin että eihän vaatehuone ole mikään rojuvarasto, eikä sinne heitellä ylimääräisiä sukkapareja ja verkkareita noin vaan. Hyi minua!

Kävimme avokin kanssa Sotkassa katselemassa, josko sieltä löytyisi yöpötää minun sänkyni puolelle. Siltä reissulta kuitenkin löytyi kivoja ja kauniita koreja! Alennusta oli joku parisen euroa per kori, joten hinnaksi ei jäänyt järin suurta summaa. Heti korit nähtyäni tiesin niiden sopivan vaatehuoneeseemme ja että nyt pistäisin sen kuntoon, kun kerta kesälomiakin viettelen!


Koreja oli joko valkoisia taikka tummanruskeita. Päädyimme kuitenkin valkoiseen, sillä tummanruskea voisi olla hieman hallitseva, sitäpaitsi vaatehuoneen hyllyt seinät ja katto on valkoinen, joten silloin vaatehuone pysyy hillittynä ja hentona. Korit on erittäin hyvän kokoisia, 53x33x26 joten tavaraa mahtuu ihan reilusti.

Tällainen järkytyshän tuo vaatehuone oli! Sikin sokin vaatteet mytyssä, tyhjiä pusseja ja yh, kaikkea krääsää ja kaikki sekasin! Ei siis mitään järkeä koko huoneessa. Onneksi osu Sotkassa silmään nuo ihanaiset korit! Olishan tämän kaaoksen toki saanut järjestykseen muutenkin, muttei ehkä niin pysyväksi ja nätiksi.

Eikä hommassa edes mennyt kauaa, kun vaan päätti että NYT tulee siistiä! Olenpa ylpeä itsestäni. Vaikka kesäloma onkin, vaikka laiskottaakin, vaikka puin päälleni vasta 14:00 niin silti olin niinkin reipas, että jaksoin tehdä jotakin siivoamiseen liittyvää.

Eli jos jollakin vaatehuoneen kanssa ongelmia, niin suosittelen tällaisia koreja. Ensinnäkin, ne ovat niin nättejä ja toisekseen... Pysyypähän järjestyksessä paremmin.

Mitäpä tykkäätte? Tulikos nyt muillekin "järjestely vimma"? ;)

Psst... Nyt suunnistan Prismaan ruokaostoksille ja poikkean pikaisesti kynsilakkaosastolle. Mitäs jos sieltä sattuisikin pitkästä pitkästä aikaan tarttumaan mukaan joku kiva pikku puteli. Vink vink.

16 kommenttia:

 1. Kivan omaperänen tää ulkoasu. Banneri on kiva, kun nuo sateenkaaren värit jatkuu kivasti taustaan :)

  http://two-hundred.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. wau, oispa mullaki motivaatiota laittaa kämppä kuntoon :D + haluun vaatehuoneenee!

  VastaaPoista
 3. Oooi mäkin haluun vaatehuoneen! Se tulis kyllä niin tarpeeseen :D

  http://lindis93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Emmi Laine, äkkiäkös sitä ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa hommiin. ;) Ja pikkusen kerrallaan!

  Linda, vaatehuone on kyllä ihana ja tarpeellinen! :) En vaihtais sitä mihinkää! Paitsi ehkä saunaan,, hmm.. En tiedä. x)

  VastaaPoista
 5. Vitsi kun kiva! Saisinpa mun ja avopuolisonkin vaatehuoneen näyttämään tuolta:-D siellä vallitsee täysi sekasorto eikä koskaan tiedä mistä kannattaisi lähteä etsimään! Pitääpä ottaa tästä inspiraatiota ja siivota se.. :D

  VastaaPoista
 6. Miedän vaatehuone oli aika paljon kamalammassa kunnossa ennen siivousta, kannatti tosiaankin tehdä suursiivous :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Vähä kirjotat ihanan värikkäästi ja sillee hauskasti :-D mutta ei oo todellista, mulla on IHAN samanlainen vaatehuone, kuin sulla, ainoastaan mun vaatehuone on noin kolme kertaa pahempi. Pitäis munkin todellakin siivota, ite keksit älyttömän hyvän ratkasun noitten korien kanssa. Vois kans ite kokeilla jos niiden avulla rauhottuis tän sotkemisen kanssa! :-D

  VastaaPoista
 8. Ihana banneri! Kivannäköinen tuosta vaatekomerosta tuli! ;)

  VastaaPoista
 9. tulipas siistiä jälkeä :) Otin omastakin niskasta kiinni ja siivosin vaatekaappini, joka oli kamalassa kunnossa!

  VastaaPoista
 10. ihana toi tausta ja banneri - sopii hyvin yhteen! kiva blogi muutenkin, ihana koira sulla C:

  VastaaPoista
 11. linnea, nyt vaan järjestely hommiin! Siitä se lähtee kun ostaa jotain ihania säilytys koreja tai laatikoita. :)

  Nuppu, no onneks ite en päästäny tota pahempaa kuntoon. Vuoden päästä olis sitä varmaa ollu. :D

  Iina, voi kiitos kiva kuulla. :) ja kyllä, jos on koreja ja kaaos jatkuu niin sit on vaan kaaos siellä korissa, ei koko hyllyllä. ;)

  Janika, voi kiitos. Iteki tykkään tuosta bannerista nyt. :)

  Sanna, HYVÄ! ;) aina välillä kannattaa vähä ottaa itteää niskasta kiinni. ;)

  VastaaPoista
 12. sonja, voi kiitos. :) tosi ihana kuulla! Varsinkin kun mietityttää tämä ulkoasu, että onko muiden mieleen ollenkaan kun ite kyllä tykkään hirveesti nyt. :D vihdoin.

  VastaaPoista
 13. Oon ennenkin kommentoinut/arvostellut sun blogia, ja tykkään väreistä paljon! Ja ihania kuvia, IHANAT nuo kynnet laemmassa postauksessa!! :)

  http://blumenwies.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Kivan näköinen tää sun blogis ! :)

  http://blueberry-lemonstrawberrybutter.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Etkö haluais tulla siivoamaan munkin vaatekaapin :(

  http://www.justme-jj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Tuli kyllä kiva tosta vaatehuoneesta! :)

  http://briselames.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)