31.7.2012

NCIS ♥

 Tattadadaa da daaaa! Tänään vihdoin pääsin ja selvisin sinne postiin hakemaan tämän unelma paketin! Eilen siis tosissaan myöhästyin 4min postin sulkeutumiselta. Yngh. Tänään olinkin postia nokkelampi! Tilasin CD/ON:ista NCIS:än 8 ja 9 tuotantokaudet. Paketti tuli taas yhtä nopeasti kuin ennenkin ja olen todella tyytyväinen CD/ON:in toimintaan.
Hintaa näille tuli yhteensä 69,90€, mutta se ei ole hinta eikä mikään kun kyseessä on NCIS. 7 tuottarin boxille hintaa oli 29,95€ ja 8 oli 39,95€.

 Nyt kokoelmani on kauneimmillaan ja odottelen innolla että 9 tuottari tulee boxille, johon toki menee tovi, mutta hyvää kannattaa odottaa. Nyt on tekemistä sillekin odottelu ajalle, kun on monta jaksoa odottamassa katselemistaan.
Olen tilannut kaikki NCIS boxit 2 kerrallaan, aloitin joskus tammikuun tienoilla ja kun toinen tilatuista alkoi lähetä loppuaan, tilasin taas seuraavat kaksi jne. Noh, kun 6 tuotantokausi oli lopuillaan niin surkuttelin kuinka joudun taas odottamaan kauan, että seuraava tulee boxille kun vasta telkkarissa menee. Luulin tosissaan pidemmän aikaa sen olevan niin, kunnes...  Tajusin jossakin vaiheessa että hupsista keikkaa uusinhan on tosissaan 9 kausi ja itselläni on kaudet 6 asti, hiiii! Sitä riemun määrää kun riensin heti tilaamaan 7 ja 8 boxit. :)

Tästä illasta tulee mahtava... Toisikohan se ihana avokkini kaupasta kenties vaikka jotakin herkkuja? Njää, tuskinpa. ;)

Mitäpä te? Seurailetteko NCIS:ää, mitä mieltä olette sarjasta? Mikä tuotantokausi menoillaan? Kuka lemppari hahmonne on? Itse olen rakastunut sarjaan ja koukuttunut juuriani myöten!

Tony

14 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan katsonut :D Pitää ehkä lainata sulle toi ykköskausi ja kattoo ku kerta noin kehut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis näihin jää niiiiin koukkuun! Voin sanoo että kun pari jaksoo oot kattonu, et voi lopettaa seuraamista. ;) Siis jos tykkää rikosten selvittelyistä. ;) Tosin ncis on siitä kiva että siinä on myös hirveesti noiden päähenkilöiden omia juttuja ja niiden välisiä juttuja ja huumoria. :) Lainaan mielelläni, suosittelen katsomaan!

   Poista
 2. tohon sarjaan jää koukkuun, kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!! :) jotain niin koukuttavaa. Nyt alotan kolmannen jakson katsomisen tolta seiska tuottarilta! Pakko! <3

   Poista
 3. Kivan näkönen ja värikäs blogi sulla :)

  http://minnaaaaaaaaaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hauska ja nätti banneri & muutenki kivan oloinen blogi :)

  http://theworldinmycolours.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ei vitsi mikä kokoelma sul on noita :-D ncis on kyl ihan mahtava sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, niinpä! :) Niiin koukuttava ja paras! ♥

   Poista
 6. http://www.facebook.com/groups/489736064384827/490672154291218/?notif_t=group_comment (korjaan) Eli siis liittykää ensimmäiseen suomalaisille suunnatuun NCIS ryhmään facebookissa ! Juttelemme kaikesta NCIS:stä maan ja taivaan väliltä, jaamme ficcejämme, ideoitamme ja tietysti kuulumisiamme :)
  Nyt ollaan suunnittelemassa NCIS teemaisia pikkujouluja, joten kaikki mukaan ! :))

  VastaaPoista
 7. Mulla on kans kaikki kaudet ja nyt seuraan tv:stä 10 kautta ja noihin jää koukkuun ja pelikin löytyy

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)