7.10.2012

Ylläreitä

Osallistun välillä arvontoihin joita seuraamani blogit pitävät, siinä toivossa ja uskossa että joskus sieltä jotain ehkä tipahtaisikin omalle kohdalle. Tällä kertaa kävi kummasti, nimittäin matkassa oli erikoista tuplaonnea! ;)
 Elikkä hilepurnukan ja kaksi lakkaa sain Zigi Ztylen arvonnan lisäyllätyspalkintona ja tuon punaisen lakan sain Liukuvärjätty -blogin arvonnan lisäylläripalkintona. :) Eli nyt kun ei onni osunu arvonnan suhteen, osui se kuitenkin jollain määrin. Kelpaa, en pistä pahakseni. Kiitos vielä molemmille ihanille blogeille!

Ja tietty oma yllätys itselleni! Ihanat iconin nilkkurit, jotka ilmeisesti taisi olla jossakin alennuksessa, sillä normaalihinta oli 59,95€, mutta loppusummaksi tuli 50,95€. Enpähän tätäkään kamalasti pahakseni pistänyt, on se aina kiva saada alennusta tietämättään. ;)

Ja teille ihanille lukijoilleni olen yllärinä luonut silmäniloksi taas uuden ulkoasun! On tullu taas väsäiltyä ja nyhväiltyä ulkoasun kimpussa ja kerrankin olen itse pitkästä aikaa hyvillä mielin lopputuloksesta! Huh. On se sen työn arvoinen, minkä näin kun tätä taas väsäsin. :)

Mitäs te tykkäätte uudesta ulkoasusta? Vaihtuuko ulkoasu/banneri liian usein? Itse kyllästyn välillä niin nopeasti niin tykkään vähän piristää itseäni ja blogia uusilla tuulilla. ;)

21 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Huh, hyvä! :) Muokkasin siihen tuon liukuvärjäyksen kun ehkä tasavärinen olis ollu liian hallitseva. ;D Joten kiva kuulla että on hyvä!

      Poista
  2. Ihana tää ulkoasu! :)
    Miten sait liukuvärjäyksen?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Noooh se oli sellanen kiva projekti. :D Ensin etin pitkää kivaa kuvaa/kuvioo taustaks, löysin, mutta halusin siihen väriä. No siirsin sen picasa kuvanmuokkausohjelmaan ja sieltä valitsin osittain värjäyksen, värjäsin puolet kuvasta. Siirsin kuvan paintii ja liitin siihen vielä pätkää valkoisesta, tuosta samasta kuviosta, sitten otin toisen "palan" liukuvärjättyä kuviota ja käänsin sen toisin päin ja liitin siihen jatkoksi. Näin sain taustan tehtyä. :) Selkee selitys? :D

      Poista
  3. Ihanat kengät !

    Ja tykkään tästä ulkoasusta enemmän kuin vanhasta. Varsinkin toi uus banneri on hieno !

    http://kikkels.blogspot.it/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin! :) Ja voi kiitos, tosi kiva kuulla! Se oli tarkotuskin ja ihana että se on muidenkin silmään parempi. :)

      Poista
  4. ohoh sulla on ollu arpaonnea :D ulkoasu on mun mielestä kiva, jos tuntuu et tylsistyy entiseen nii eihän se auta kuin vaihtaa ;) jos ei nyt vaan ihan joka päivä ole vaihtamassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos se! ;D Ja kiva kuulla, hyvä! Joo en nyt ihan joka päivä sentään. ;) Uskon että tämä ulkoasu on pitkään, sillä tästä itse pidän tosi paljon ja moni muukin ilmeisesti tykkää. :)

      Poista
  5. voi siistii kun voitit :)! ja ihanan värinen tää blogi<3

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tää ulkoasu on kyllä ihanan värinen! :)

    http://the-nomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Voi miten raikas ulkoasu! :)

    ♥:mamitun.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. :) hyvä että muidenkin silmään on kiva. ;D

      Poista
  8. Aivan ihana tää siun blogis :)

    VastaaPoista
  9. Onpas sul kiva ulkoasu, tykkäsin tosta sivupalkista varsinkin :) En osaa sanoa enempää, kun en pahemmin kynsi/valokuvausblogeja lue, mut kivalta näyttää!

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)