17.4.2011

Kevät avosylin vastaan

Nyt on kevät otettu erittäin lämpimästi vastaan. Kynnet piti heti lakata pirtein värein, kun ilmatkin ovat olleet nyt niin upeita ja lämpimiä. Kyllä mielikin kivasti virkistyy kun katselee pihalle. Lumet sulanut, linnut laulaa, erilaiset tuoksut leijailevat ilmassa ja silmät saa olla koko ajan sirrillään, jotta eteensä näkee kirkkaalta auringon paisteelta. Mikä onkaan mukavampaa!


Aloitin lakkailut Models Ownin lakalla Lime Green, joka on ehdottomasti yksi lemppari lakoistani! Tämä sävy on vaan jotain niin herkullista. Tässä kuvassa lakkaa on yksi kerros pistettynä, hieman läpinäkyvä vielä joten suosittelen laittamaan toisen kerroksen.


Tässä toinen kerros laitettuna. Huomattavasti parempi peittävyys. Kolmatta kerrosta ei tämä lakka vaadi, sillä peittävyys on jo paljon parempi.


Sen jälkeen lakkasin pientä liukuvärjäystä kynnen päähän. Siinä käytin Models Ownin lakkaa Green Grass, joka myöskin erittäin miellyttävä väri. Lakan töpöttelin pesusienen palasella kynteen, jotta lakkaukseen tulisi hieman eloa.


Viimeisenä vielä pistin piristykseksi ja lakkauksen kruunaukseksi Konad laatasta m21 pienet kukkakiekura kuviot. Lakkana käytin Konadin omaa valkoista lakkaa, joka on tarkoitettu laattojen käyttöä varten. Mielestäni oikein onnistunut lakkaus ja erittäin kesäinen. Ja minä kun niin rakastan vihreää, niin tämähän passaa!


Ja illalla vielä sitten Grillauskausi tuli avattua! Vuoden ensimmäiset grillimakkarat tuli paistettua rapsakoiksi ja meheviksi. Kylläpäs olikin hyvää, ei sitä muistanut enään kuinka hyvää herkkua grillimakkara olikaan. Kyllä se kesä siis alkaa jo tulemaan, ei voi muuta sanoa.

12 kommenttia:

 1. Ihania vihreitä lakkoja, tosi pirteitä! Ja hieno kuva liekeistä myös :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) On niin pirteä fiiliskin kun on kynnet niin pirteän väriset! :) Pitää nyt koittaa lakkailla aina raikkailla väreillä kun on niin kevät fiiliskin. :D

  VastaaPoista
 3. aika ruman muotoset kynnet sulla:S tosi pyöreet ja leveet, en tykkää.Mut kiva väri!

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet ja ihanan pirteät: )!

  VastaaPoista
 5. Tuo MO:n Lime Green on omallakin himotuslistalla. Ihana sävy. :3

  VastaaPoista
 6. Kaunis väri lakassa! Minunkin mielestäni kynsiesi muoto oli vähän outo ja kaikki kynnet vielä eri muotoisia.Viilausta kehiin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista. Ja kieltämättä kynsieni muoto näyttää noissa kuvissa hieman hölmöiltä! :D Ei ne ihan tuollaset kyllä "livenä" ole. :P

  VastaaPoista
 8. Oi ku keväiset kynnet. Ei noi kynsien muodot nyt niin oudot oo, mulla oli ihan samanlaiset ennenku ne alkoi vähän kasvamaa (: Tottakai ne näyttää enemmän "pallomaisilta" ku ne kärjet ei oo vielä kaartunu, niinkun pitkät kynnet tekee.

  VastaaPoista
 9. Niii, mulla vaan tuppailee aina kynnet katkeamaan ennen kun ne edes kasvaa. :( Ja nyt sitten vähän viilailin noita kynsiäni, saas nähdä miltä näyttää sitten kun on lakattu. :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat kynnet! =)
  Sulla on kans tosi hyvälaatusia ja pirteitä kuvia!

  VastaaPoista
 11. oiii ihanat kynnet! Ja kiva blogi :)

  VastaaPoista
 12. jees tuo kynsijuttu oli hyvä, menenkin tekemään itselleni tuollaiset mutta erivärillä (=

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)