5.4.2011

Toivomuksia postauksen suhteen?

Mietiskelin tässä, että minkälaisia postauksia lukijani yleensäkin tykkäävät lueskella. Kiinnostaako pelkästään kynsijutut vaiko onko valokuvailut myös kiva postausaihe? Toivoisin että ihan rohkeasti vaan nyt kertoilette minkälainen postaus olisi kiva/hauska/mielenkiintoinen lukaista?

Kiinnostaisiko postaus joka olisi pullollaan kuvia kahdesta kissastani? Kiinnostaisiko joku postaus missä olisi pelkästään kuvia jostakin, mistä? Jotakin tietoja minusta, mitä? Kaikki ehdotukset otan vastaan ja jos jokainen idea kuulostaa kivalta niin toteutan kaikki. :)

Pssst.. Kävijälaskuri porskuttaa kohti 6000 kävijää ja ajattelin sen kunniaksi pitää myös arvonnan. Tämä kuitenkin vasta tuon täyttymisen jälkeen, mutta suosittelen olemaa "kuulolla" kun se tulee. :) Mitä nyt en teidän kävijöiden ja lukijoiden hyväksi tekisi!

6 kommenttia:

 1. Kynsipostaukset on mun omia suosikkeja, mutta kun mainitsit kaksi kissaasi niin... vaadin niistä kuvapläjäystä! Olen todellinen kissaihminen! Lisäksi postaus missä esittelisit kaikki sun lakat olis kiva! :)

  VastaaPoista
 2. no kynsijutut tietenkin, kynsienhoito postaukset, todellakin suloiset kisumisupostaukset.. ja kaikki kivat!! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, elikkä kissapostausta siis luvassa. :) Kuvia on huuurjan paljon, mutta koitan pysyä maltillisuuden rajoilla. ;D

  Ja voisinkin sitten myös tehdä postausta jossa esittelen lakkani. Niitä onkin muutama kertynyt kauppareissujen jäljiltä. :D Pitää vaan odottaa hyvää päivää jolloin ikkunasta vielä tulivisi auringonvaloa siihen aikaan kun töistä pääsen, niin saisi hieman paremmalla valaistuksella kuviakin otettua. :)

  Lisää vaan ehdotuksia tulemaan. On kivaa tehdä postauksia joita on kiva katsella ja lukea. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania postauksia! Sulla on hyvän kokoisia ja hyvälaatuisia kuvia, kirjoitat persoonallisesti ja ilmeikkäästi, ja ihana kun kerrot miten noita kynsiä tehdään! :) jotkut selostaa vain että millasia ne on tehny itelleen, ei sitten miten ne tehdään D: Se on ärsyttävää. Ulkonakö on vähän tylsä, paitsi banneri on upea :)

  VastaaPoista
 5. Se tumma ja räikeä ulkoasu oli kyllä hyvä, mitä kerkesin katsomaan! Bannerin värit sopi just eikä melkein siihen taustaan. :)

  VastaaPoista
 6. No niin no joo, itse ajattelin että se taitaa olla monen mieleen liiankin räikeä ja vähän liian raskas. :P Nooh, täytyy kehitellä joku parempi ulkoasu nyt että miellyttäis sitten suurintaosaa lukijoista ja vierailijoista. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)