3.4.2011

Graffiti lakkailua

Kävin Sokoksella ostelemassa uusia lakkoja. Ensisijalla ostoslistalla oli mattapäälyslakka. Tietenkin sitä tulee aina osteltua muutakin, miksipäs ei. Lakkojahan ei koskaan voi olla liikaa!

Löysin kuin löysinkin mattapäälyslakan. Metsästys oli hieman hankalaa aluksi, kun en tiennyt minkä näköistä lakkaa etsin! Onneksi osui silmään. Tuo mattapäälyslakka on aivan ihana, suosittelen tuota Mavalan merkkiä, itselläni ainakin oli oikein toimiva. Hintaa tuolle oli 10,20€. Melko hintava, mutta joskus pitää vähän "kärsiä". Samalla sitten silmiin osui nuo Graffiti lakat! Mustaa metsästin, mutta se tietenkin oli loppu, joten päätin kokeilla sitten jotakin sellaista, mitä en olekaan vielä nähnyt. Elikkä tuo vasemmanpuoleinen sinertävä lakka on Blue burner, sävynumero 808. Oikeanpuoleinen on Latte Queen, sävynumero 809. Graffiti lakka maksoi 7,90€/kpl. Ja vielä pakollinen "ylimääräinen" ostos. Trindin oranssi lakka, aivan ihana! Olenkin halunnut kunnon oranssia ja nyt osui vahingossa eteen. Hintaa tuolle oli 9,50€.


Heti oli tuo kokeiltava ja erittäin oranssi olikin. Melkoisen ihana, pakko sanoa!


No noihin oranssiin kynsiin sitten päätin kokeilla MOLEMPIA Graffiti lakkojani. Noh, tuollainen lopputulos. En nyt tiedä onko tuo nyt kovin järkevän näköinen? Noh, täytyy keksiä parempi sävy noiden Graffiti lakkojen alle jotta näyttäisi paremmalta.


Sitten lakkailin kynteni pastilli värein ja päätin kokeilla uusia Graffiti lakkojani niiden päälle...

Lopputulos on mielenkiintoinen. Allaolevat värit jäävät melko peittoon. Mitä mieltä, näyttääkö tuo hyvältä vaiko hieman kehnolta? Mitenhän noita Graffiti lakkoja tulisi oikein käyttää.


Pastellikynsiin käytin Graffiti lakkojen lisäksi ihania pastellinsävyisiä Models Ownin lakkoja. Keltainen on Lemon Meringue ja lila on Lilac Dream. Erittäin herkulliset värit. :)


Mitäs mieltä te olette olleet Graffiti lakoista? Omistatteko niitä ja onko ollut ihan odotusten mukaisia vaiko täysiä katastrofeja?

15 kommenttia:

 1. Rimmelillä on oikein toimiva mattapäällyslakka, jolla on hintaa n. 6 euroa. :) Vastaisuuden varalle vain. ;)

  VastaaPoista
 2. Sanna vei sanat suustani, olin juuri tulossa kehumaan rimmeliä :D Itse sain sen tuostakin halvemmalla, tarjoushintaan. Kohta pitäisi ostaa uus puteli kun nykyistä oon käyttäny niin paljon ;D

  VastaaPoista
 3. No voihan, kerkesin ostaa kalliin! Ja voisin kuvitella että se Rimmelin puteli on isompi kun Mavalan? Kiitos teille, vastaisuuden varalle pistin nyt korvan taakse niin saan sitten halvemmalla. ;D

  VastaaPoista
 4. Munkin mielestä noitten Graffiti kynsilakkojen lopputulos on vähän outo tai sit en osaa vaa yhdistää oikeita värejä :D
  kiva blogi sulla

  käythän: eliisahappiness.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. mä aluksi vihasin graffiti lakkoja :D loppujen lopuksi näin jossain blogissa hopealle pohjalle laitettua mustaa graffitilakkaa ja rakastuin! tosi silti en suostu käyttämään muuta kuin mustaa ja sitäkin vain kultaisella tai hopealla pohjalla! :D

  VastaaPoista
 6. Eliisa: Joo, no ehkä niiden värien etsiminen kannattaa ensin huolella hoitaa. Koska en ehkä itsekään ole ihan varma näyttääkö tuo nyt hyvältä vai ei. :D Ja käyn toki kurkkaamassa. :)

  Keijju: No hitsit kun olisin sen mustan tahtonut.. Pitää ehkä joskus metsästää. Kun ei nuo värit oikein tunnu toimivan. Tai sitten en vain osaa yhdistää niitä oikeiden värien kanssa.

  VastaaPoista
 7. Itse fanitan kyllä kovasti graffiteja. OPIn mustan graffitin omistan ja se on unelmahyvä! Myös Isadoran löytyy ja Dependin tekis mieli testata... Noi sun ostamat graffitit on tosi kivan värisiä, ei mitään ihan perus. Ja sopii hyvin Models Ownien päälle! Tuo oranssikin lakka on ihanan värinen, tommosta kaipaisin vähän ehkä omaankin kokoelmaan...

  VastaaPoista
 8. Niniane: Juu ajattelin vähän erikoisempia kokeilla. :) Pitää keksiä niillä joku kiva lakkaus niin ehkä sitten voisin jopa "rakastua" noihin Graffiti lakkoihin. Onhan nuo erikoisia kyllä ja ihan hauskojakin, mutta en vielä ole ihan päässyt "jutun jujuun". :D

  VastaaPoista
 9. Rimmelin putelissa on 12 ml tavaraa. :)

  VastaaPoista
 10. oi sulla on ihanan paljon erinlaisia ja värisiä kynsi lakkoja!

  VastaaPoista
 11. Mäkin just ostin ton Rimmelin mattalakan. Hintaa oli jotaan yli 4e ja toimii ku unelma! Se suti on ihan superkätevä ja sillä on helppo levittää.

  VastaaPoista
 12. ihanan värisii noi models ownin lakat!:-D etenki toi lilac dream:)

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä. :) Models ownilla huuurjan paljon ihania sävyjä!

  VastaaPoista
 14. Kiva blogi :) mistä graffitilakkoja saa ostettua? huolisin kokeilla.

  VastaaPoista
 15. Graffitilakkoja saa esimerkiksi Sokokselta. Melkeinpä mistä vaan kaupasta löytää missä kynsilakkoja yleensäkin myydään. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)