25.4.2011

Pääsiäinen on keltainen

Päätin nyt minäkin väkerrellä pääsiäisen kunniaksi pääsiäseen liittyvät lakkailut! Kynteni vaan koki kovan kohtalon, pihahommia tehden, kymmenestä kuusi kynttä katkesi, joten jouduin leikkaamaan kaikki lyhyiksi. Nyt pitää vaan odotella että kynnet lähtevät hurjaan kasvuun ja saan pian taas lakkailla hieman monipuolisemmin piiitkiä kynsiäni. Nyt joudutte tekin tyytymään nysäkynsien katseluun.

Allaoleva keltainen lakka on Models Ownin suloinen lakka, Lemon Meringue. Päälläoleva oranssi on myöskin Models Ownin lakkaa, sävyä Orange Sorbet. Kuvioinnin tein fiksuna hetken mielijohteesta ripsiharjalla. Elikkä laitoin oranssia lakkaa alustalle ja töpöttelin ripsiharjan (kovaa)päätä lakkaan ja sitten vain "harjasin" kynsiäni.


Illemmalla pihalla kuvaillessani alkoi kuulumaan rapinaa ja ropinaa selän takaa. Ihmetellessäni pälyillen ympärilleni huomasin pientä liikettä kuivien havunneulasten luona. Ja mikäs söpöliini se siellä myllersi nenä tuhisten. Siili! Suloinen kaveri meni edestakaisin nenä kiinni maassa etsien herkkupaloja. Kamera onneksi oli kainalossa jo valmiina niin sain räpsäistyä muutamat kuvat tuosta otuksesta. Kiltisti se poseerasikin, kun minut huomasi, hiippailuista huolimatta.


Ja tässä viellä suloinen tipuliini koristamassa rairuohokippoani. Mitä olisi pääsiäinen ilman suloisia tipuja ympäriinsä kämppää? Olikos sinulla talosi/huoneesi koristeltu kaikenmaailman pääsiäs "krääsällä"? :)

10 kommenttia:

 1. Multa ei löydy yhtäkään pääsiäiskoristetta :D

  VastaaPoista
 2. Vitsi, et on kiva blogi ja hyvä idea toi ripsiharjalla kuvioitten tekeminen! (Y)

  VastaaPoista
 3. Marika: Eikun vaan äkkiä ostelemaan! Huomenna saa halvalla kun on pääsiäinen ohi. :D

  Anna: Kiitos paljon. :) Ja joo, kiva idea, noita tulee aina keksittyä kun miettii että millä ihmeellä teen ja mitä teen! :D

  VastaaPoista
 4. oi kiitos paljon sulle sun kommentista!=) hihi aivan ihana siili :)

  VastaaPoista
 5. Toi ulkoasu on todella kiva, tykkään! Bannerikin kiva. Kuvat on hyvälaatusia ja isoja ja teksti sujuvaa ja pääasiassa virheetöntä (: me likes!

  VastaaPoista
 6. Siilit on vaa niin huippusulosia (: Hyvin taas mielikuvitusta käytetty, kynnet on pirtsakat ja ihanan uniikit. Onneks kesä tulee kovaa vauhtii, kesällä ku kynnetki kasvaa todistetusti nopeemmin. Multaki nimittäin muutama kynsi päässy lohkeemaa. Taijetaa molemmat olla tälläsii ikuisii kynnenkasvattajii :D

  VastaaPoista
 7. tää ei tähän liity mutta huomasin tuolla alempana kun valitit että sun kynnet katkeilee, mä bongasin joskus vinkin (jonka oon itse todennu toooooooooosi hyväks) eli siis:
  tee pussi, se sellanen valkonen ohut "harso" missä se tee on niin leikkaat siitä palasen kun se on kuiva ja laitat kyntesi päälle siihen mistä kynsi on lohjennut ja sitten laitat läpinäkyvää kynsilakkaa koko kynnelle, sitten vaan annat kuivua! oikeesti toimii (: että jatkossa kannattaa kokeilla jos kynnet lohkeaa. ja toi teepussi on mun kynnestä lähtenyt yleensä ihan vaan sitten kun kynsi kasvaaa ja leikkaan kynttä (:

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista. :) On kyllä kurjaa kun kynnet aina katkeilee ja halkeilee ja ärh.. Ehkei minun kynsiäni ole luotu kasvamaan pitkiksi. :D


  roosaemilia: Olen kuullut tuosta systeemistä, mutten ole koskaan jaksanut kokeilla.. Kynnet kun katkeaa aina jossain sellaisessa paikassa, mistä ei ihan heti pääse räpeltelemään, niin sillä ajalla on se halkeama kohta kerennyt jäämään jo moneen kertaan hiuksiin/paitaan/johonkin kiinni ja raapimaan jne jne, niin on sitten revennyt irti tai olen sen nappassut pois. :D

  VastaaPoista
 9. vähän ovela toi ripsiharjajuttu!

  VastaaPoista
 10. ihanat kynnet!:) kaikki mun taiteilut menee aina iha pielee..:D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)