11.4.2011

Viikon korkkaus

Kaikenlaista on tullut tänään tehtyä. Jälleen kerran kymmenen tunnin työpäivä takana, huh. Kyllä pistää rankaksi tämä kevät aina kun työmäärät senkun kasvavat. No kyllä onneksi kerkesin tänään jotain tekemäänkin, muutakin kun töitä.

Kotiin päästyäni kamala nälkä kiusasi, joten ajattelin tehdä jotain nopeaa ja helppoa! Makaronia ja tonnikalaa. Muuten erittäin nopeaa, mutta... En löytänyt tölkinavaajaa, en sitten mistään. Etsin jokaikisen kaapin ja laatikon mitä koko keittiöstä löytyy, mutta ei, mihin voi kadota purkinavaaja? Ja tonnikalapurkkihan oli tietenkin sellainen, mitä ei muuten auki olisi saanut. Maha muristen en keksinyt muuta kun veitsen apuvälineeksi ja aloin hakkaamaan tonnikalapurkkia auki. Tovihan siinä vierähti ja lopuksi sain kuitenkin syötyä! Paitsi että kun ruokailun välissä eksyy hakemaan lisää juotavaa, kerkeää Niilo kissani salamana paikalle ja käyttää tilaisuuden hyväkseen! Noh, se siitä sitten, suurin nälkähän olikin jo lähtenyt.


Eipä se päivä paljoa parantunut, kun yksi pisimmistä kynsistäni päätti napsahtaa halki. Ja halkesikin sitten tottakai niin syvältä kun vaan kynsi voi haljeta. Varmaan joku on manannut kynteni, kun ne tuppaavat aina tietyssä pituudessa halkeamaan niin syvältä kun mahdollista. Hmm.. Ei mukavaa.


Ja tällaista lakkailua sitten sain aikaseksi. Ideanpuutetta oli, halusin kunnon kontrastia joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Ihan ookoot, mutta eipä nuo kauaa tule kynsissäni olemaan.


Tässä vielä käytetyt lakat. Tuo oranssi Trindin lakka on kyllä vaan niin herkullinen. Ja nuo Rimmelin 60seconds lakat ovat mahtavia. Sivellin on niin ihanan paksu ja helppo sutia kynsiin. Väreissäkään ei ole mitään vikaa. :)

Mutta ei pahaa ilman hyvää! Ostin dikikameran, nam. Olen aina halunnut dikikameran, enkä oikeastaan ole koskaan tuollaista näppärää kivaa pientä ja hyvää dikikameraa omistanutkaan. Järkkäri kun on turhan suuri, hankala ja arvokas otettavaksi jokapaikkaan mukaan, niin tämähän on oikein kiva. Laukun pohjalla kulkee mukana mukavasti. Gigantista ostin ja maksoi 99€, lisäksi ostin suloisen kamerakotelon ja otin kameralle 2vuoden täyden takuuden. Kamera on merkiltään Canon PowerShot A2200. Olen erittäin tyytyväinen tähän! Suosittelen lämpimästi. Suomenkielinen valikkokin valittavissa. ;)

Mutta tällaista tänään, minkähänlaista sitten huomenna. Ei varmasti mitään sen ihmeempää.

9 kommenttia:

 1. tykkään tositosi paljon sun blogin ihanista väreistä ja kuvien selkeydestä! tää fontti ehkä mua hieman ärsyttää mutta laitan tän suosikkeihin. :-)

  VastaaPoista
 2. Voi miten mukava kuulla. :) Joo no olen miettinyt fontin vaihtoa kun ehkä ei ihan nyt toimi. :P

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikäs ulkoasu ja nuo kynnet on aivan ihanat ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon. :) Vihreä ehdoton lempparivärini. :P Hyvä että se muitakin miellyttää.

  VastaaPoista
 5. Sairaan ihana ulkoasu ja banneri sulla! Ihanan pirteä ja iloinen (:

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kuulla. :) Hyvä että näyttää hyvältä! Sitten ainakin olen onnistunut ulkoasun tekemisessä. :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Ja ihanat värit niissä.

  VastaaPoista
 8. nätti toi ulkoasu ja muutenki kivanolonen blogi sulla!

  ois kiva jos kurkkaisit mun blogin ja jos tykkäät nii liittysit lukijaks! (:
  http://emmmi-mysweetyblog.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)