25.5.2011

Marimekon juhlavuoden kesänäytös

Marimekon 60vuotis juhlavuoden kunniaksi Marimekko järjestää kesänäytöksiä muutamalla eri paikkakunnalla. Tänään vuorossa oli Lahdessa oleva catwalk, jota itse lähdin katsomaan. Seuraavat näytökset ovat Jyväskylän kävelykadulla 27.5., Tampereen keskustorilla 1.6., Turun Hansatorilla 3.6. ja Vaasan torilla 8.6. Näytösajat on joka kerta klo 14:00 ja 16:00. Olisi ollut mukavampi käydä catwalkkia katsomassa kesäkuussa, mutta nuo muut kaupungit kun tuppaavat olemaan hieman kauempana, niin tyydyn tämänpäiväiseen sadepäivän kunniaksi olleeseen näytökseen.



Näytöksessä mukana oli myös aivan valloittavan suloisia lapsia! Toiset niin reippaana menivät lavalla, pienemmät taas hieman taisivat ujostella. Mutta erittäin ihania pieniä hienoine vaatteineen, yleisökin tykkäsi hurjasti.


Esitys oli erittäin upea. Mallit, vaatteet, lava ja tunnelma, kaikki olivat niin hienoa ja upeaa. Yleisöllä oli mukavaa vaikka sää vähän olikin epävakaa, mutta aurinko jaksoi kuitenkin välillä pilkahtaa pilvien takaa lämmittämään ja kirkastamaan päivää. Lapsetkin viihtyvät mukana, kun lavan ympärillä väen joukossa kuljeskeli marimekon kuiseihin pukeutuneita nuoria, kourissaan suuren suuret ilmapallorykelmät. Itsekin nappasin yhden pallon mukaani, kun olivat niin hauskan näköisiä ja muotoisia.

Mitäs te pidätte Marimekon vaatteista? Aiotteko mennä kesän aikana jotakin näytöstä katsomaan?

9 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähdä näitä, kun jostain luin et Marimekon kesävaatteet on tänä vuonna erityisen pirtsakoita ja värikkäitä, ja mielenkiinto heräs heti. Mul itelläni on jotai Marimekkoo vastaan, koska ne vaatteet on niin kalliita + inhoon unikko-kuosii. Mut sit taas tykkään tosi paljon monista niiden tuotteista/vaatteista/kuoseista. Ainakin yks jossa oli jotain oravia oli tosi kiva, samoin niiden pahviset norsu-salkut. :)

    Näistä en tykännyt yhtään tosta mansikka-jutusta, se on liian Marimekkoa mulle, mut esimerkiks toi kolmannen kuvan etummainen mekko on jotenki tosi kiva. Siit tulee vähän mieleen Kustaa Saksin taide, josta tykkään hirmusti. Noi muutkin keltaset oli jotenkin tosi ei-Marimekkomaisia ja tykkäsin niistä monesta, vaikken ehkä ite päälle pukiskaan. :)

    Kiitti tästä, eipähä tarvii ite mennä paikalle kattomaan. :D

    VastaaPoista
  2. Crayon; No kiva että tästä postauksesta oli hyötyä! :D En itsekään kamalasti perus marimekko kuoseista niinkään välitä, mutta välillä niillä on aivan mahtavia kuoseja ja vaatteita. Hintaluokka vaan on niin suuri, etten raaskisi ostaa mitään. Plöh.
    Kaikkein kivoimman näköiset mekot olivat tuossa toisessa kuvassa. :)

    VastaaPoista
  3. Olisi kyllä kiva mennä katsomaan jotain näytöstä, mutta kaikki ovat niin kaukana etten jaksa matkustaa... Muuten kyllä tykkään marimekon vaatteista: ).

    VastaaPoista
  4. Cherry: Kesällähän nyt voi lähteä pikkusen pidemmällekin reissaamaan jos ilmat sallii. :) Oli kyllä kiva näytös, suosittelen lämpimästi. :)

    VastaaPoista
  5. Mä olin katsomassa tuota Marimekon näytöstä viime perjantaina täällä Helsingissä ja tykkäsin kovasti! Täällä sattui vielä olemaan ihanan aurinkoinen sääkin.

    Marimekon vaatteet ainakaan itselleni eivät kauheasti kiinnosta, mutta tykkään kun se on ainoa suomalainen suurempi vaatemerkki, joka järjestää kivoja näytöksiä asiakkailleen. Ja kiva myös, kun niitä on muuallakin Suomessa eikä vain Helsingissä. Myös lavan runsaat kukkakoristeet oli minusta aivan ihanat ja kesäiset.

    Hienoja kuvia olit saanut, Helsingissä olisi kyllä ollut vaikea päästä noin lähelle lavaa :) Mallien meikeistä en kyllä oikein tykännyt, tyyliteltyä 60-luvun vaikutelmaa, joka oli minusta viety liian pitkälle. Luonnollisempi olisi ollut nätimpää :)

    VastaaPoista
  6. oon aina inhonnut marimekkoa ylikaiken, mun mielestä niiden kaikki vaatteet ja tuotteet ja kaikki on yksinkertaisesti ihan hirveitä :D en tule ikimaailmassa ostamaan mitään marimekon tuotteita, enkä todellakaan ymmärrä miksi porukka pitää niistä :D ihan hirveitä ! :D järkyttävän rumia, yksinkertaisesti. En edes osaa ilmaista inhoani kunnolla, en löydä sanoja :D mielipiteensä kullakin :D

    VastaaPoista
  7. Pumpulipupu: Nooh, tuolla Lahden näytöksessä oli helppoa päästä eturivistöön huonon sään vuoksi. :D

    Minka: No tietenkin mielipiteensä kullakin. :D Eli mikään Marimekon kuosi ei oikein ole omaan silmääsi "särähtänyt"? :P

    VastaaPoista
  8. Nättejä vaatteita just esim. näytöksissä, mut en kyl vois kuvitella et päälle noita laittaisin : ) Liian erikoisia ja räikeitä mun makuun suurin osa. Ja kalliita :D

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia!! noi vaatteet on tänän vuonna ihan tosi kivoja!! Itsekkin kävin kurkkaamassa tota Turun näytöstä! Kiva blogi!! :))

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)