25.7.2011

Blogi esittely x 6

Lupailin eräällä foorumilla tehdä muutamaista blogeista esittelypostauksen ja tässä valitsemani kuusi blogia. Toivottavasti joku tärppää ja löydätte uutta luettavaa tämän postauksen myötä. Katselkaa, tutustukaa ja nauttikaa.


- Lucky Me blogista löytyy paljon kivan näköisiä värikkäitä valokuvia, ostosten esittelyä, muita pukeutumis aiheisia postauksia ja hieman höpinöitä. Tekstiä on vähän ja kuvia paljon, joten blogi sopii sellaisille jotka tykkäävät selailla ja katsella kuvia. Muutama kynsiaiheinen postauskin löytyy, kun selailee vanhempia postauksia.
- Spinning around blogi sisältää kirjoittajan Turkin reissusta paljon juttua ja hienoja kuvia, muutenkin blogi pullottaa erilaisista aiheista otettuja valokuvia, asukokonaisuuksia ja muuta kivaa. Tekstiä on 2-20 riviä per postaus ja teksteissä useimmiten kirjoittaja kertoo hieman päivästään ja muusta. Mutta enemmän kuvapainoitteinen blogi.

- Remembe Me blogin sisältö on myös erittäin kuvapainotteinen. Kuvia löytyy kirjoittajasta itsestään, upeista maisemista, erilaisista yksityiskohdista ja ihmisistä. Elikkä kuvien skaala on laaja. Kuvat ovat erittäin kauniita ja kirjoittajalla on silmää valokuvaukselle, joten valokuvien katselijoille oiva blogi jota seurata.
- Perfect day blogista löytyy sekalaisia erilaisia aiheita. On vaateostosten esittelyä, valokuvia ja kertomisia päivän tapahtumista, maisemakuvia ja monta postausta kirjoittajan Kroatian matkalta upeiden kuvien kera. Kirjoittaja harrastaa uimista, joten löytyy paljolti myös uimakuvia + upeita ja hauskoja veden alta otettuja kuvia!
- Lukemattomien tarinoiden huvila blogi tarjoaa lukijoilleen runsaasti erilaisia kauniita ja hyvälaatuisia valokuvia, maisemista, yksityiskohdista ja kirjoittajasta itsestään. Tekstiä löytyy runsaasti, mutta myös muutamia postauksia vähemmällä tekstimäärällä varustettuna löytyy. Valokuvien katselua fanittaville oikein osuva valinta ryhtyä lukijaksi.
- Lili's secret blogista löydät valokuvia luonnosta ja vähän muustakin, niitä on ilo katsella. Postauksia kirjoittajan päivän tapahtumista ja asujen esittelyäkin tarjolla. Tekstiä sopivasti, joten laiskempikin lukija jaksaa tätä blogia seurata. Hauskoja ja nättejä kynsilakkauksiakin löytyy muutamista postauksista ja varmasti lisääkin luvassa.

5 kommenttia:

 1. tää sun blogis vaikuttaa niin kivalta. tykästyin heti ! taidanpa alkaa lukijaks. (:


  http://fmtm-mirva.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. hah, on vielä työpaikka jäljellä :D

  VastaaPoista
 3. mirva: Voi kiitos, ihana saada uusia lukijoita. :)

  nea: Ai on? No hieno homma, heheh, nyt vaan koitat vähemmän töppäillä. ;D

  VastaaPoista
 4. kirjotatiko tätä blogia vielä sillä et ole kuukauteen kirjoittanut??

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä postauksesta! Löysin sen vasta nyt, ja huomasin että olit tehnyt tosi mukavan esittelyn blogistani. Kiitos kovasti <:

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)