5.7.2011

Kesäisiä tuulahduksia

Tässä nyt läjäpläjä pikku uutisia kerrottavana. Pientä kurkistusta elämäni uumeniin!

Tuli tässä ihan hiljattain täytettyä pyöreät maagiset kaksikymmentä vuotta! Jippiaijee, onko nyt sitten aikuinen? Enkö enään ole lapsi? Tai saatika sitten enään teini? Jos kiukuttelen nyt kaksikymppisenä niin ei kukaan voi murista, että tuo nyt on tuota teinien kiukuttelua tai muuta vastaavaa? Jes, pääsenkö vihdoinkin kiukkuamaan ilman että sitä leimataan mihinkään ihmeellisyyteen? Kun on ollut nämä teini-iän kiukuttelut, murrosiän kiukuttelut, uhmaiän ja muut mahdolliset, nyt olenkin sitten aikuinen nainen! Ei sillä että kiukuttelisin... Meinasin vaan että jos nyt sattuu kiukuttamaan, niin saa rauhassa suuren suurena aikuisena sitten olla vaan. Ja oliko tällä mitään perää, ei? Lyhyesti kuitenkin, 20-vuotias nykyään ja uudet tuulet puhaltavat. Psst, tein ensimmäistä kertaa täytekakun alusta loppuun AIVAN yksin ja tuli älyttömän herkullinen.


Ja niin, tässä sitä nyt myös on näitä kesän kivoja ukkos-tuuli-sade-raekuuro sunmuita myrskyjä ja sään vaihteluja ollut. Viimeisin joka tuossa viimeviikolla oli niin tuppasi sitten tekemään vähän vaurioitakin. Kullan kanssa oltiin äidin luona viettämässä viikonloppua kun tuo "myrsky" oli, niin siellä sitten kaatusi naapurin puu meidän pihaan. Kullan auto oli puun latvasta metrin päässä, joten onnea oli matkassa ettei päälle kaatunut!Ja tässä pari kesäistä kuvaa eläinkunnan ihmetyksistä.
Ja sitten viimeiseen uutiseen jonka lupailin kertoa... Mietin ensin että kerronko vielä vai kerronko ylipäänsä ollenkaan etukäteen vaivaivai.. Päätin kuitenkin kertoa nyt, kun en malta odottaa ja olla purkamatta ja höpöttämättä asiasta! Perhe ja parhaimman ystävät kun joutuvat kuuntelemaan vuodatuksiani ja intoilujani tästä aiheesta koko ajan ja jatkuvasti ja lakkaamatta, niin pitäähän tätä asiaa päästä purkamaan ja hehkuttamaan teillekin. Nauttikaa! Elikkä...

Olen hankkimassa koiranpentua! AWW! Suomenlapinkoira uroksen varannut olen tästä pentueesta. Joku noista pienistä myyrän näköisistä palleroista on minun tuleva kultaseni. En ole mitään toivonut elämässäni enempää kuin sitä, että joskus hankin oman koiran! Olen potenut koirakuumetta monen monta vuotta, kolme kertaa erittäin korkeana ja kovana. Olen tehnyt suuren työn koira asian eteen ja nyt otin ratkaisevan askeleen elämässäni ja tässä asiassa. Olen niin intoa täynnä etten pysty tätä edes sanoin kuvaamaan.
Tuossa kuvassa pennut ovat 6päivän ikäisiä, eli aivan vauveleita, eikä ole silmätkään vielä auki. Pennut syntyivät 22.6. joten kohtahan niillä on ikää "jo" kaksi viikkoa. Kasvattaja lupaili että saan mennä pentuja katsomaan kun ovat silmänsä aikaisseet, jee! Kenneli on ihan lyhyen ajomatkan päässä kotoani, niin ei ole matka eikä mikään käydä vaikka joka viikko pentuja katsomassa. Jos kasvattaja vaan jaksaa minua katsella eikä menetä hermojaan yli-innokkaan ensimmäisen koiran tulevaa omistajaa.

Mutta koira asiaa lisää sitten kun tästä mukamas hieman rauhoitun innostuksestani. Nyt kun tekisi mieli vaan tunkea hymynassuja teksti täytee ja hokea "aww, ihanaa, loistavaa, oioi, hihi". Säästän teidät siltä tekstin raiskaukselta.
Haittaako jos blogissani tulee olemaan koira-aiheisia postauksia enemmän ja vähemmän silloin kun koiran saan kotiini vai pitäisikö minun tehdä koiralleni sitten ihan oma vuodatus ja kuvien jakelu blogi?
Tähän loppuun voisin vielä esittää kysymyksen. En kuitenkaan tahdo lukijoiden karkaavan sen vuoksi, että täytän blogini koira postauksilla.

19 kommenttia:

 1. Laita vaan koirajuttuja! Koiranpennut ovat ihania (:

  VastaaPoista
 2. Sitten kun pääsen taas pentuja katselemaan niin pitää ottaa ja otankin, valokuvia pikkuisista ja tulen tietenkin heti innokkaana jakamaan teidän kanssanne söpöliinien kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea synttäreitten johdosta! Ja nam, ihanan näkösen kakunkii väsäsit. Ei mua ainakii koira-aiheiset postaukset haittaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :) Juu oli kyllä oikein herkullinen kakku, vaikka itse sanonkin. :D
  Ja hyvä että koira postaukset ei ainakaa etukäteen tuota minkäänlaista "ongelmaa". :)

  VastaaPoista
 5. Söpöjä noi pennut (: Sulla on muuten kivan värinen blogi (:

  http://tvd-delena.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Ja vielä söpömpiähän niistä vielä tulee! :) Ja kiitoksia, hyvä että väriskaala miellyttää.

  VastaaPoista
 7. Tänne vaan kaikki koirajutut!;) Mä ainakin oon innokas katsomaan ja lukemaan pentujuttujaki ku mulla on nyt 4 kk:n ikäinen hauvavauva tääl.:)

  VastaaPoista
 8. Voin kyllä luvata että koira juttuja tulee sitten ja kunnolla! Koitan kuitenkin pitää pientä tasapainoa blogissa ja pistää muunkin laisia juttuja ettei ihan yksitoikkoseksi käy niille lukijoille jotka ei koirista välitä. :D
  Mutta hyvä että ihan hyvä vastaanotto koira jutuille on. ;D

  VastaaPoista
 9. Onnea vaan synttärien ja koiran johdosta! :D Tosi herkullisen näkönen kakku:) ja söpöjä koiria!

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kiitoksia. :) Vielä kun malttaisi odottaa että saa koiran kotiin! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan järjettömän hieno blogi! Tykkäsin, taidan jäädä lukijaksi. Ja mua ei ainakaan yhtään haittais nähdä lisääkin juttuja tulevasta koiravauvasta! (nimim. suomenlapinkoirafani :D)

  VastaaPoista
 12. Voi kiitos hurjasti. :) Kivaa saada uusia lukijoita! Ja hyvä hyvä, elokuun lopulla sitten luvassa sinulle erittäin ihanaa luettavaa ja katseltavaa. ;D

  VastaaPoista
 13. ihania koiranpentuja:)
  thislife-is-mine.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. mulla on itellä kauhee koiravauvakuume! ihania lutusia! :)

  VastaaPoista
 15. yhyy kirjotin kommentin mutta sitä ei pystyny lähettää :( Mutta kuiteski tosi paljon onnea tulevan koiran johdosta! :) mullakin on nyt jännät paikat, mun koiralle tulee pentuja tän kuun lopussa :) Ja ei tarvi ees kysyä tota koirapostaus juttua, tottakai koirapostauksia!! =))

  VastaaPoista
 16. riikkaaa: No sitten kun pääsen niitä koiravauva kuvia laittamaan niin sittenhän vasta kuumeesi nousee. ;D

  H: Jees, eli koirapostauksille lukijoita. ;D Ja laita sitte ihmeessä heti koira vauvoista kuvia blogiisi kun syntyvät! aww. :)

  VastaaPoista
 17. ooi vähän ihanaa, itekki poden pentukuumetta tällä hetkellä. Meille onneksi tulee koirapentuja syksyllä. :) Taitaapi olla muuten hitusen emän puolelta lapinkoiraa Nanussa (:

  VastaaPoista
 18. kiitos! tä on tosiaan mun ensimmäinen blogini, niin on vähä vielä harjottelemista! =) kiitos vinkistä! Sun ulkoasu on ihanan värikäs:)!

  VastaaPoista
 19. Aurora: Voooi, syksyhän on ihan pian. :D Sitte teillä pieniä pentuja vilisee pitkin poikin. :) On ne vaan niin suloisia! EI voi muuta sanoa.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)