13.7.2011

Pentuja katsomassa

Kävin tänään taas katsomassa pieniä pentusia! Voi että miten ovatkaan suloisia ja pieniä ja vielä hieman kömpelöitä. Tarkotus oli että olisin jo valkannut veijarin joka lähtee mukaani sitten luovutusiässä, mutta eihän noista kahdesta pystynyt millään vielä valitsemaan! Kasvattaja sitten sanoi että voin mennä katsomaan pentuja millon vaan uudestaan. Pennut olivat nyt tasan 3vko ikäisiä ja voisin mennä sitten 5vko ikäisinä niitä katsomaan, sillä silloin ovat touhukkaampia ja kasvaneet taas hieman.

Tässä molemmat hauvelit samassa kuvassa pientä painia harrastamassa. Noista siis jompikumpi lähtee matkaani sitten elokuun puolivälissä. Toinen on vaaleampi ja toinen tummempi, helppo erottaa. Ja huh kuinka vaikeaa oli ottaa valokuvia, kun jokainen liikkui ja pyöri koko ajan.


Tässä vaaleampi pentu. Pienokainen oli kova vikisemään, mutta ei kuulemma aina ole niin kova vikisijä. Ehkä tuo luonne selvinnee sitten paremmin kun ovat vanhempia.


Ja tässä tummempi pentu. Hieman jo uninen pienen telmimis hetken jälkeen. Tuossa iässä pienokaiset jaksavat olla hereillä ja peuhata kerrallaan 15min ja sitten taas ovat niin väsyneitä että etsivät uni paikkaa ja käpertyvät untenmaille. Aw.


Tässä pentujen kaunis äiti. On kyllä erittäin seurallinen ja rauhallinen koira. Todella hellyyttävä neitokainen.


Pitänee mennä vauveleita katselemaan sitten parin viikon päästä. En välttämättä ihan heti ensiviikolla viitsi mennä katselemaan. Olen oikein yli-innokas koiran hankkija! Mutta onhan tämä ensimmäinen koira minulle ja kun perheellänikään ei ole koskaan koiraa ollut, niin ei ihmekään että ajatukset seikkailevat jatkuvasti pelkästään koirissa.


Kävin myös toissapäivänä shoppailemassa kaikkea tarpeellista pentua varten. Rahaa paloi melkein 200€, huhhuh, mutta mitään turhuuksia tai ylimääräisiä roinia en kyllä ostanut, joka on toisaalta melkoinen ihme, sillä niinkin paljon rahaa meni! Olihan se toki tiedossa, että koiraan palaa paljon rahaa.


Tässä kuvaa ostoskasasta. Kaikki mahdolliset tarpeelliset tavarat kyllä tuli ostetuksi!


Niilo-kissani se tykkäsi tulla myös tutkimaan mitä tuli ostetuksi. Penkoi pussia kyllä ihan huolella ja yritin samalla tyhjentää sitä, kun Niilo samalla tunki itseään yhä syvemmälle pussin uumeniin. Hupsu katti.

13 kommenttia:

 1. Voooi miten sulosia pikku hauveleita. Uskon et tulee vaikee valinta, että kumman pennun ottaa. :)

  VastaaPoista
 2. Oi söpöisyyksiä! Miltä kasvattajalta oot ottamassa?(: Mäkin voisin tosi mieluusti kotiuttaa tänne yhen hauvan, mutta ei taida onnistua kun noita elukoita on muutenkin! Omaan kämppään sitten! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpöjä! En oikeen tykkää tollasista isoista koirista, mut tää rotu näyttää kyl kivalta. Tai ainakin ton emon perusteella. Lempeen ja halittavan näkönen. :)

  Varmasti vaikeeta odotella, koska sais pennun jo kotiin! :D

  VastaaPoista
 4. Voi että kuolen ku noi koirat on nii sulosia! <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain! Yli suloisia pikku veijareita kyllä. :)

  Crayon: Voi kuule, sitten kun alan laittelemaan uudesta tulokkaasta mahdottoman suloisia kuvia ja paljon, niin sen jälkeen olet ihan sulaa vahaa suomenlapinkoiria nähdessäsi. ;D Heheh.

  Onneksi on taas töitä niin menee aika nopeammin kun kesälomalla! :D Nyt pitää vaan keskittyä töihin niin ei kerkeä kamalasti miettimään "vielä 4vkoa!!" :D

  VastaaPoista
 6. voi, ihunia :)) meidän koirakin on (vissiin..) tuota samaa rotua. (: syötävän suloisia nuo pennut!

  VastaaPoista
 7. aww kui söpöi koirii:3 ja ihanan värikäs tää sun blogi:) !

  VastaaPoista
 8. tuitui voi miten söpöjä !!!! :)

  VastaaPoista
 9. tuitui ku nnoi on sulosia ! :3 tykkään sun blogin värimaailmasta ! ihanan pirtsakka ! ja sun esittely on ihanan sulonen ! :D hauska (:

  VastaaPoista
 10. Löysin blogisi tuolta Sonnelan postauksesta ja tykästyin kyllä! Aivan järjettömän ihanaisia otuksia kyllä!

  VastaaPoista
 11. Ihania hauveleita! Kivanolonen blogi sulla, jäin seurailemaan

  VastaaPoista
 12. EIkös olekin suloisia. :) Ja voi kiitos, ja ihana saada uusia lukijoita. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)