11.7.2011

Koolla ei ole väliä

Kynsien pituudella ei niinkään ole merkitystä kynsiä lakkaillessa. Itse ainakin tykkään tehdä välillä pidempiin kynsiin ja välillä lyhyempiin, kaikenlaisia kuvioita. Monet joilla on lyhyet kynnet, sanovat aina "no eihän näihin nyt mitään kivaa saa, kun ei mulla ole edes kynsiä..." Ehei, kyllä saa. Eli kaikki lyhytkyntiset, eikun vaan innokkaasti lakkailemaan! Ei hienojen kynsien tekoon aina tarvitse pitkiä kynsiä.

Tein ystäväni kynsiin tällaisen kuvioinnin, joka mielestäni on oikein kivan näköinen. Käytin apuvälineenä Dotting toolia. Musta ja valkoinen lakka ovat Kiss!in nailart lakkoja ja sininen lakka on Rimmelin 60 seconds lakka Sky High.


Tässä ystäväni pidempiin kynsiin tehty lakkaus. Kokeilin ensimmäistä kertaa vino manikyyriä ja siitä tuli oikein kivan näköinen. Valkoinen lakka on Kiss!in nailart lakka ja kärjet ovat Rimmelin 60 seconds Pulsating lakalla.

9 kommenttia:

 1. Oi, tuo vinomanikyyri on nätti! Täytyykin testata joskus!! :)

  VastaaPoista
 2. vähänkös oot hyvä lakkailija! :D ite ihastuin noihin pinkkeihin niin täytyypä kokeilla itekkin ;D

  http://elamanvaripisaroita.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mullakin on kausia, jolloin tekee mieli pitää lyhyitä kynsiä sen takia, että niille saa tehtyä vähän erilaisempia juttuja kuin pitkille. Tällä hetkellä on juuri menossa sellainen kausi, eikä kyllä ole yhtään pitkiä kynsiä ikävä kun ei tarvitse varoakaan kynsiä niin paljon! :D

  VastaaPoista
 4. Nunnu, onhan tuo. Suosittelen testaamaan. :)
  Sipriin, Voi kiitos. :) Kokeile ihmeessä itsekin! Noita oli ihan mukava tehdäkin. Ei paljoa vaivaa, mutta silti oikein kiva lopputulos.
  sinikilpikonna, Totta, totta. :) Pitkiin ei välillä keksi kuviota, kun tuntuu että on liikaa kynttä koristeltavana! Ja välillä sitetn taas lyhyissä kynsissä ärsyttää kun loppuu kynsi kesken. ;D

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi! Itse aina tuskastun omien kynsien kanssa koska ne on niin lyhkäiset ja tuntuu ettei niihin osaa laittaa mitään. Nyt jäi pieni kipinä kokeilla jotain!
  Vaikutat tosi positiiviselta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
 6. Siul on kiva blogi, aloin lukijaks. Ja toi vinomanikyyri on tosi hieno :)

  http://bloginora.blogspot.com (kynsiblogi myöskin, olis kiva jos viitsisit vilkaista edes :))

  VastaaPoista
 7. Black Rain; Voi kiitos paljon. :) Ja ehdottomasti, kokeile ihmeessä tehdä kuviointeja kynsiisi, kyllä lyhyistäkin saa kivan näköiset! :)

  Nora; Voi kiva, mukavaa saada uusia lukijoita. :) Ja tottakai käyn kurkkaamassa blogisi. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania nää kaikki kynnet!

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)