30.7.2012

Ei ollenkaan paha maanantai

 Eihän nää maanantait olekaan hassumpia. Ensimmäinen työpäivä taas lomailun jälkeen sujui oikein nopsakkaa. Jaksoin jopa aamulla nousta puolituntia aikaisemmin kun normaalisti työaamuina! Wow! (Asia varmasti muuttuu huomen aamuna.)
Kävinkin sitten vähän pienentämässä tiliäni töiden jälkeen ja kaikkea löytyi. Ihmettelenpä vain, Only:sta ei tarttunut mitään mukaan vaikka normaalisti ostan melkeinpä kaikki vaatteeni sieltä! Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa... Tässä ostoksiani:

Hiusdonitsi 3,90€. Musta/lime/valkoinen käsikorut 11,90€. Kissa korvakorut 4,90€.Aurinkolasit koru 4,50€. Kaikki ostettu Glitteristä. Ja olis varmasti tarttunu vielä enemmänkin koruja jos olisin raaskinut!

 Kisuli korvikset on ihan mahtavat! Harmi ettei ollu muun värisiä... Vierastan ihan kamalasti pinkkiä pukeutumisessa, mutta kerrankos sitä nyt tekee poikkeuksen ja on rohkea!
Ihanat aurinkolasit, Glitter, 8,90€. Aina halunnu tällaset! (Sanon tosin melkein kaikesta kivasta noin, mutta ainahan minä kaiken haluan. Heh.)

 Sokokselta 15,95€. Melko tyyris, mutta kerrankos sitä.

 Vasemmalta - Ginatricot Beaty 16 Marina, 3,95€. Isadora Magnetic Nails 854, 8,90€. Layla Magneffect 18 Artic Blue, 15,50€.

 Ginatricot 9,95€. Alla Espiritin sininen toppi.

 Spiritstore, alennuksessa (!!) 15,60€. Olen niin ylpeä että löysin taas jotain alennuksesta!

 Paksu musta hiuspanta 3,45€. Ohut musta panta 3,95€. Panta turkoosilla rusetilla 8,95€. Kaikki Sokkarilta.

Kotiin tarttui mukaan myös herkullinen, mehevä, maukas, mahan täyttävä, lihaisa, suussa sulava, mahtava aurarullakebab! Ah.

JA illan olisi kruunannut CD/ON:ista tilaamani NCIS:n 7 ja 8 tuotantokaudet, mutta kuinka ollakaan... Kun posti normaalisti menee kiinni klo 19:00 niin arvatkaapa vain onko kesäajat niin että meneekin kiinni jo 18:00. Ja kukapa se kaartaa postin pihaan klo 18:04! Ärrinmurrinpurrin. Nyt täytyy keksiä jotain ihan muuta.

13 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, tosi hauskat noi korvikset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö oleki! :) Olis tehny mieli shoppailla enemmänkin, muttei lompakko suostu siihen hommaan... :D Ehkä sitte ensikerralla!

      Poista
  2. Päätin itekki tulla vilkaseen blogias ja tosi kivan värikkäältä näyttää. Nuo kynsilakat on aivan ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan ei liian värikkäältä. :D Ja kiva että tulit kurkistamaan! Ja niinpä, kynnellä vielä mahtavamman näköisiä nuo lakat. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikös. :) Shoppailu intoa sain taas vähän purettua. :D

      Poista
  4. Ihanat nuo kisukorvikset :3

    Heei, tuo IsaDoran magneetti, ootko kokeillu minkään muun magneettilakan kanssa sitä ? Meinasin muutama viikko sitten ostaa pelkän magneetin, mutta niiden ohessa oli varoitus "Älä käytä muiden magneettilakkojen kanssa" tms.. :D Mietin että eikö se toimi vai onko ne piruuttaan vain laittaneet sen siihen että ko lakatkin menisi hyvin kaupaksi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ^^ Hihii.

      Joo no itseasiassa justiinsa heti kokeilin tuota Laylan magneettilakkaa kynsilleni ja sitte tuolla IsDoran magneetilla niin ihan yhtälailla hyvin toimi ja tuli hienot ja juuri sellaiset kun pitikin. ;D Että eiköhän se ole vaan siksi, että ostettaisiin pelkästään niitä IsaDoran lakkoja. En usko että siinä mikään muu homma on. En nyt 100% varma ole, mutta hyvältä nämä näyttää. :)

      Poista
  5. kivoja ostoksia! Ite tykästyin varsinki noihi aurinkolaseihin ja kissakorviksii :)

    VastaaPoista
  6. Eiii oliko pakko pistää toi kebabkuva tänne tuli nälkä xD

    Ja ihanan persoonallinen ulkoasu muuten sun blogilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee. Oli pakko. ;) ja kiitos! Kiva kuulla. :) iteki tykkään. ;D

      Poista
  7. kivoja ostoksia oot tehny! mulla on toi sama GT:n toppi(tosin eri kuviollisena) ja se on tosi kiva:-D

    karoliinannn.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)