21.9.2010

Arvonnan tulokset

Nyt ne ovat vihdoin täällä! Anteeksi kamalasti viivästyminen, mutta kiirettä on töiden kanssa pukannut ja kipeänäkin olen nyt ollut. Sitä se syksy teettää.. Mutta nyt kuitenkin vihdoin sain väkerrettyä arpalappuset ja arvottua kaksi onnekasta voittajaa!

Elikä ensimmäinen nimi joka arpakopasta nousee, saa ensimmäisenä päättää kumman arpa palkinto paketeista tahtoo ottaa ja nimi, jonka toisena nostan saa sitten toisen paketin, joka jäljelle jää. Yksinkertaista, mutta pitihän minun nyt sekin saada selitettyä. :P


Arvonta alkakoon..Ja arpaonni suosi ensimmäisenä...

Crayonia! Onneksi olkoon! Saat siis kunnian valita palkinnoista miellyttävimmän!Ja seuraavaksi aika arpoa toinen nimi ylös hatusta...

Martsu! Onneksi olkoon!! :)


Ja nyt molemmat onnekkaat voitte pistää tähän sähköposti osoitteenne, jotta voin kysäistä osoitteenne ja Crayonilta kyselen sitten kumman paketin tahdot. :) Onneksi olkoon vielä molemmille.

Psst, Jos voittajista ei kuulu pihaustakaan kahden viikon aikana, arvon uuden nimen hatusta.


Ja olkaahan valppaana ihanaiset lukijani ja muut satunnaiset seuraajat.. Nimittäin tämän viikon aikana tulee miellyttävä postaus! ;)

4 kommenttia:

 1. Oho. Enhän mä voita koskaan mitään? :D JEE! :):):) Toivottavasti sulle käy, et pistän viestiä foorumin puolella?

  Kiitos tositosi paljon!

  PS. Noi sun lakkaukset on ihanat! Unohdin ihan kommentoida niitä edelliseen postaukseen. Kauniit värit ja jännät kuviot. :)

  VastaaPoista
 2. No kerrankin arpaonni suosi sinuakin. :) Heheh. Joo kyllä käy että pistät foorumin puolella viestiä. :)

  Ja kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 3. Vaau oon _kerrankin_ voittanut jotain! :D taisin laittaa jo osallistumiseeni, mutta laitan uudesta sis marianne94@wippies.fi on tuo sähköposti :)
  t. martsu

  VastaaPoista
 4. Joo kiitoksia ja onneksi okoon! :P Pistän sulle piakoin sähköpostia.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)