27.9.2010

Talvi lähenee, rahat vähenee

Kylläpäs pihalla alkaa olla jo kyyyylyyyymä! Hrr.. Kohtahan sitä pitää kaivaa hanskat ja pipokin kaapista käyttöön. Kesää odotellessa..

Tällaiset kukkais perhos kynnet tällä kertaa. Keltainen lakka on Models Ownin Lemon Meringue ja nuo kuviot onkin sitten tarroja. Tällä kertaa vähän helpommin tehdyt. Uusia inspiraatioita odotellessa. Ja kuvassa olevan sormuksen ostin perjantaina Glitteristä, hintaan 7,50€. Aivan ihana! Normaalisti en sormuksia olekaan käyttänyt, mutta nyt oli pakko sekin ostos tehdä.

Ostelin sieltä Glitteristä myös muutakin, kun näkyi siellä olevan alennuksessa joitakin koruja!

Kaikilla oli kappalehintaa 2,50€, joka ei mielestäni ollut lainkaan paha hinta. Erittäin kivat ostokset. :) Ja hauska oli nyt kokeilla vähän isompia korviksia, kun normaalisti pidän melko pieniä renkaita tai sitten jotakin "nappikorviksia". Nyt on vähän vaihtelua taas korulipastoon kun joukossa on kahdet hieman suuremmat. Erittäin nättejä molemmat.

Sain myös Glitterin leimakorttini täyteen, joten pitänee hipsiä sinne taas joku päivä että voin käyttää ansaitsemani alennuksen. :)

Pitäisi mennä ostelemaan muutenkin kaikkea kivaa vaatettakin ja varsinkin KENGÄT! En millään löydä mistään kivoja kenkiä.. Olen käynyt jo parissa kenkäkaupassa, mutta ei mitkään vaan oikein ole tärpännyt. Hintaviakin kaikki kengät tuppaa nykyään olemaan. Ugh.

2 kommenttia:

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)