16.9.2010

Kynsien kohtalo

Nyt en hetkeen olekaan päivitellyt blogiani, pahoittelut siitä. Kamera teki katoamis temput tossa jokunen aika sitten joten parit lakkaukset jäi kuvaamatta. Eipä ne lakkailut kuitenkaan kummempia olleet, joten ei sillä niin väliä sitten ole. Mutta nyt voisin pistää tähä yhdet vanhemmat lakkaukseni ja muuta kivaa.

Päällä on Goshin Rainbow lakkaa joka loi kivan pikku hohdon noihin lakkauksiin. Ensin ajattelin jättää siniseksi, mutta onneksi kokeilin valkoista kynsien päähän. Luo kivan lisä mausteen näihin. Heh.


Ja tässä kuvaa ekoista FIMO KYNSISTÄ! :) Tilasin parit fimopalat Sonnelta, kiitos vielä niistä! Nuo on niin suloisia. Hieman vaan oli hankalaa olla noilla kun koko ajan teki mieli räpeltää noita palasia, kun oli ekaa kertaa kynsissä jotakin "ulkonevaa".
Ja sitten pistin lakkaukseksi alle pienimuotoisen liukuvärjäyksen.


Ja sitten tarinaa nykyhetkestä....

Elikä kynsieni kohtalo! Yhyyy. Olin keilaamassa kavereideni kanssa, enkä sitten tajunnut että pitkät kynnet EI sovi keilailun kanssa.. Noh, ensimmäinen heitto ja NAPS, meni keskisormen kynsi halki. No sitten äkkiä juoksin lainaamaan saksia jotta sain kynttä vähän leikatuksi ja laastarin koska yllätys yllätys verta tuli. No sitten jatkoin keilausta hieman sormi rampana ja ekan kierroksen viimeisellä heitolla... Menikin sitten peukalon kynsi! Ja taas juoksin hakemaan saksia ja laastaria. Peli jatkui normaalisti. Hankalaahan se oli, todella, mutta silti kyllä peli sujui hyvin. :) (muokkasin halkeama kohtaan valkoisen viivan, jotta näkyy paremmin, mistä kohtaa se napsahti halki.)
Nyt onkin kaikki kynnet sitten leikattu lyhyiksi, kyynel...


Mutta ei pahaa ilman hyvää!!
Eli ihanat ensimmäiset Models Ownini tulivat! Elikä kimppatilaus saapui. Siitä en varmaan ehtinyt täällä edes hehkuttaa, että olen mitään tilannutkaan. Mutta tästä kimppatilauksesta ison suuren mahtava kiitos kuuluu Crayonille! Kiitän ja kumarran.


Ja hetihän sitten oli hiukkasen testailla näitä nykyisiin nysäkynsiini!

Tällaiset laikukkaat lakkaukset syntyi, kun piti tunkea mahdollisimman montaa uutta lakkaa samaan aikaan. Ihania nuo kaikki sävyt ja tulee varmasti olemaan lemppareitani kaikki!

Tässä tämä nyt tältä erää! Pitkä postaus tuli, mutta asiaakin oli. :)
Samalla onkin 2000 kävijän raja rikki joten äkkiähän tässä on jo alettava miettimään minkäs kivan arvonnan keksisin sen kunniaksi. ;) Onhan tämä sentään niin mahtava asia! Tuhannen kävijärajan rikkoutumisen kunniaksi oleva arvontakin jo päättynyt, ja arvonnan suoritan tänä viikonloppuna! Joten silmät tarkkana!

2 kommenttia:

  1. Nam noi Models Own -lakat <3 Aivan ihania sävyjä. Tuntuu, että lähi-Seppälän valikoima on ehkä Suomen köyhin. Pitäisi ehkä munkin tilata :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kannattaa tilata! Noi on jotain niin mahtavan ihania sävyjä etten osaa oikein päättää mitä seuraavaksi haluaisin kynsiini pistää. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)