7.9.2010

Kynsiä, kynsiä

Pari päivää olen nyt pitänyt taukoa postailussa ja pari päivää kynsiä vähän vapaallakin. Yhden lakkaukseni unohdin häslingissä kuvatakin, mutta eipä ne onneksi sen kummosemmat olleet. Mutta tässä muutamia tällä ajalla tehtyjä lakkailujani.

Tässä ystävälleni tekemät kukkaiskynnet. Alla Mavalan ihanaakin ihanampi sininen sävy Aqua blue. Päälle sitten raidat sinisellä Kiss!in nail art lakalla ja vielä pikku kukkaset piristämään ilmettä. Itse olisin halunnut kokeilla lisätä tuohon vielä lisää kukkasia/yhden kukkasen, mutta ystäväni oli sitä mieltä että yksi riittää.


Itselleni väsäsin sitten tällaiset viiva kynnet, jälleen. Eipä kyllä sen ihmeellisemmät, ehkä jopa hieman tylsähköt.. En tiedä onko tämä päivien lyheneminen ja pimentyminen ja ilmojen viileneminen sitten saanut aivoni käymään hitaammalla, kun inspiraatiot kynsien lakkailun sihteet ovat hieman heikentyneet. Hm. Ehkä tämä tästä vielä lähtee paremmin käyntiin!

Ja eilen illalla väsäilin vielä tällaiset lakkaukset kynsiini. Ruskea lakka on Rimmelin Gold infusion lakka, joka omasta mielestäni on enemmänkin pronssinen tai ruskea kun kultainen.. Noh, se riippuu aika paljolti valosta missä niitä katselee. Raidat sitten pistin Mavalan Anchorage lakalla vähän tuomaan ilmettä. Loppusilaukseksi vedin vielä Kiss!in hopeisella kimaltelevalla nail art lakalla tuon värien rajan jonka jälkeen kynnet toivat mieleeni JOULUN. Hah. Noh, joulua odotellessa. Pianhan sekin jo kohta on. :)

Ensi kerralla sitten luvassa hieman "upeampaa" luomusta kynsieni lakkailusta! Odottelen ihania Models Ownin lakkojani, josko ne pian saapuisi. Sittenhän se lakkailu intokin voisi taas lähteä rullaamaan.

Ja muistakaahan ihmiset hyvät että arvonta päättyy pian! Vielä kerkeää osallistumaan, joten hipi hopi! :)

2 kommenttia:

  1. MITÄ IHMETTÄ? onks noi ylemmät kädet sun? :0 vähä ryppyset.. :0

    VastaaPoista
  2. No ei ole minun käteni tuossa ylemmässä kuvassa. :D näkeehän sen nyt jos vertaa ensimmäisen kuvan kättä noihin muihin kuviin. :P

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)