1.9.2010

Kukkia ja kirsikoita

Omena, päärynä, appelsiini.. Kirsikka! Lakkailin eilen kynteni uudella Dependin söpökällä vaaleanpunaisella ja mietin mitä kuviota niihin sitten tekisinkään.. Tuosta vaaleanpunaisesta sitten tuli mieleen kirsikka! Olihan se sitten kokeiltava kuinka uskottavan näköiset niistä saisin väkerrettyä ja tässä lopputulos!

Hieman huonohko kuvanlaatu nyt tuli, pahoittelen, mutta eiköhän tuosta selvää saa. Vihreät osat tein Kiss!in nail art lakalla ja kirsikat Mavalan punaisella. Paremminkin olisin voinut suoriutua, mutta sentään kaikki kynteni nähneet tunnistivat ne kirsikoiksi! Heh.


Tänään sitten lakkasin tällaiset kukkais kynnet. Menneen kesän kunniaksi! En vaan millään olisi halunnut vielä myöntää sitä, että kesä oli ja meni jo.. Noh, kohtahan se taas jo tulee takaisin! :D No mutta, tuo ihanainen violetti on Rimmelin 60 seconds lakkaa sävyä Pompous. Kukkien pisteet on saman merkkistä lakkaa sävyä Pulsating. Kukan terälehdet on tehty Trindin ranskalaiseen manikyyriin "tarkoitetulla" valkoisella lakalla. Ihan hyväthän noista tuli ensimmäisiksi kukikseni tuolla tekniikalla. :) Voisin pitää näitä vähän pidempään. Tai ainakin niin etten heti huomena lakkailisi uusia. Toivon keksiväni jotakin muuta tekemistä sitten huomiselle illalle. :D

Mitäs muuten olette mieltä uudesta ulkoasusta? Ja vielä olen suunnittelu vaiheessa otsikko bannerin kanssa, joten siksi otsikko hieman tylsä nyt. En vain keksi minkälaisen tekisin.. Kuva lakoista ja otsikko kuvaan? Kuva jostakin maisemasta ja otsikko siihen? Yksivärinen tausta ja erikoisella fontilla tehty otsikko? Mikä olisi miellyttävin silmään? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan suloiset molemmat lakkaukset!!!:) Ja tuo Dependin vaaleanpunainen on syötävän söpö väri! Ulkoasujutussa en osaa hirveästi neuvoa, itselläkin on vielä(kin) vaiheessa tuo:P Mutta joku kuva, jossa on jotain samaa värimaailmaa kuin taustassa on varmaan miellyttävin silmään?:)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :) Ja ulkoasun luominen on kyllä hiukka hankalaa.. Ainakin minulle. :D Kun en koskaan osaa päättää mikä näyttää hyvältä. Ja varmaan voisin koittaa jotain sinistä/turkoosia värimaailmaa siihen otsikkobanneriinkin, ettei nyt ihan mene värimaailmat sekaisin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi tosi söpöt noi kirsikkakynnet! Kelpais mullekki, mut itellä ei riitä kärsivällisyys tollasien tekemisee :--D

  -Emmi

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :) Eipä se minullakaan aina kärsivällisyys kestä. :D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)