5.9.2012

Blogilöytö ja upea arvonta

Tänään löysin netissä surffailtuani uuden blogin Zigi Ztylen. Blogi herätti minussa välittömästi, heti sivun avattuani hurjasti eri tunteita. Kateellisuuden, miten joku osaakaan tehdä noin upeita kynsiä? Hyvällä tavalla kateutta. Intoa, innostumista, hymyä ja ahneutta lukea vain lisää ja lisää postauksia. Suosittelen ERITTÄIN lämpimästi mennä kipinkapin tutkimaan tätä blogia ja suosittelen kurkkaamaan Nail Galleryyn, johon Sigi on linkannut kuvien kera kaikki lakkailunsa. Blogissa on myös paljon juttua vaatteista ja muodista, sisustuspostauksiakin löytyy, matkailua ja kaikkea mitä ainakin minä haen hyvältä blogilta. Kuvaa klikkaamala pääset kurkistamaan blogin syövereihin.Ja lisäksi vielä mikä on mahtavaa, on blogissa meneillään 300 lukijan kunniaksi arvonta! Arvonnassa on palkintona toinen toistaan upeita juttuja, kynsilakoista meikkeihin. Arvonnan osallistumisaika päättyy 15.9. joten kannattaa äkkiä mennä täyttämään osallistumiskaavake ja odottamaan arpaonnettaren suosimista! :) (kuvaa klikkaamalla suoraan arvonta postaukseen.)


Kuinka olenkaan tyytyväinen, että kerrankin ehdin itsekin osallistua arvontaan ja että kerrankin nettiseikkailuni tuottavat tulosta ja löydän upean blogin, jota seurata innolla. ;) Hehkutusta hehkutuksen perään, suosittelen siis kurkistamaan.

4 kommenttia:

 1. Ajattelin kommentoida ihan tänne omaan blogiisi, että näet tämän :)

  Kommentoit blogissani, että olisi kiva kun kuvat olisi isompia, niin nehän saa klikattua isommaksi - niin pääsee tarkemmin katsomaan. Joskus niistä kuvista katoaa se linkki, mutta usein/yleensä ne saa isommaksi kun klikkaa vain kuvan päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan aivan. :) Mutta kuvat saa myös postaukseen isommaksi, jolloin laiskemmat kuvien klikkaajat näkee kuvat isompana. ;D Heheh.

   Poista
 2. Moips, olet muuten ihan oikeassa! Sigi on ihana :)) Olen seurannut häntä alusta asti ja kyllä on yks parhaimmista kynsibloggaajista ikinä. Love ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Ihmettelen että itse löysin tämän blogi helmen vasta nyt! :) Onneksi löysin. :)

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)