6.9.2012

Hyytäviä, jännittäviä trillereitä

Jos mielesi tekee mieli katsoa elokuvaa, tässä muutama suosittelemani trilleri. Rakastan trillereitä, niissä on se janoamani jännitys, pieni pelko ja silmien laajeneminen, kun odottaa mitä seuraavaksi tuleekaan tapahtumaan. Rakastan elokuvia, joissa ei tiedä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, miten kaikki lopulta päättyy, kuka jää henkiin ja kuka kuolee. Monet elokuvat on ennalta arvattavissa ja tylsiä, tapahtumaköyhiä. Tässä minun mieleeni jääneitä leffoja, jotka voisin katsoa uudelleen milloin vain, jos ne vain toisi saman tunteen uudelleen mitä koin ensikertaa leffat katsottuani.

The Game. Vuonna 1997 tehty trilleri jossa pääosaa näyttelee aina niin mahtava Michael Douglas. Elokuvassa Michael tekee hyvää työtä ja osaa vaivatta näytellä roolihahmoaan. Sivuroolissa elokuvassa näyttelee Sean Penn, joka näyttelee Michael Douglasin roolihahmon veljeä, joka antaa mielenkiintoisen syntymäpäivälahjan... Eikä siitä sen enempää. Suosittelen vilkaisemaan trailerin ja suosittelen todellakin katsomaan tämän elokuvan! Itse pidin tästä, vaikka elokuvan katsomisesta onkin muutamia vuosia.

Toinen erittäin loistokas trilleri on vuonna 2004 tehty elokuva Mindhunters. Tämän olen nähnyt muutamia kuukausia sitten ja huh, aivan loistava. Elokuva jossa ei todellakaan tiedä kuka on murhaaja, mitä nyt tapahtuu ja mitä täh ja häh! Pääosanäyttelijöinä Clifton Collins Jr, Eion Bailey, Johnny Lee Miller, Kathryn Morris, LL Cool J, Val Kilmer ja Will Kemp. Traileri antaa pientä esimakua elokuvasta ja sen jännityksestä, mutta elokuva on suositeltavaa nähdä. Katsoin tämän ystäväni kanssa ja molemmat olivat leffan jälkeen sitä mieltä, että yksi parhaimmista elokuvista mitä on pitkään aikaan katsonut!

Suljettu saari (Shutter Island) 2010 vuoden elokuva. Ehkä moni tämän onkin jo nähnyt ja varmasti sitä mieltä, että elokuva oli todellakin katsomisen arvoinen. Jos et tätä ole nähnyt, korjaa asia ja katso! Pääosissa on Leonardo DiCaprio ja Mark Ruffalo. Tämäkin elokuva luo katsojalleen jännittyneitä hetkiä, kynsien pureskelua ja hampaiden narskuttelua. Elokuvan aikana tulee paljon tuntemuksia "mitä? miten? kuka?" joka tekee elokuvasta vielä mielenkiintoisemman. Tämän aion katsoa lähiaikoina uudelleen, sillä tämä elokuva on yksi niitä elokuvia, jotka vain on nähtävä uudelleen!

Ja uusin näistä suosittelemistani leffoista on ihana Rikos sci-fi trilleri In Time, joka on tehty vuonna 2011. Elokuvan aikana vuodatin kyyneleitä, puristelin käsiäni nyrkkiin, tapitin television ruutua keskittyneenä ja huokailin helpotuksesta ja jännityksestä. Elokuvassa on tapahtumaa ja tyyliä, pidin tästä erittäin paljon! Elokuvan jälkeen jäi tunne "pajonko minulla on aikaa?". ;) Kurkista traileri, silloin sinun on ainakin nähtävä tämä!

Paljon muitakin mahtavia trillereitä on joita olen nähnyt, mutta nyt ei nimet tule mieleen millään ja osan nimeä en edes tiedä sillä joskus surffailen elokuvia niin innolla ettei nimet välttämättä edes päädy tietoisuuteeni. Nämä kaikki kuitenkin katsomisen arvoisia ja suosittelen lämpimästi!

Olettekos jonkun näistä jo nähnyt? Mitäs piditte? Jos ette jotakin ole nähnyt, aiotteko nyt katsoa? :)

4 kommenttia:

 1. Nyt tuli tunne, että pitää katsoa nuo. Vaikka tuo Shutter Island vaikutti pelottavalta, en uskalla sitä yksin katsoa. xD En oo aikasemmin ees kuullut näistä elokuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö ole? Voi ei! Äkkiä katsomaan! :) Suosittelen kyllä kovasti. ;D Ei se Shutter Island niin kovin pelottava ole. Vähän vaan jännnä. ;D Heheh.

   Poista
 2. Ihanan pirteen värinen blogi! :-)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)