3.9.2012

Ensimmäiset geelikynteni

Jippiaijee! Nyt pääsin viimeisenä lomapäivänäni askartelemaan itselleni geelikynnet, kotikonstein. Äitini oli apuna ja sitä todella tarvitsinkin! Äiti saapui meille 13:00 ja lähti pois 19:00. Joten koko hommaan meni kaiken kaikkiaan kuusi tuntia! Mukaan lukien tupakkatauot ja makaronilaatikon tekeminen. Huh.

Tarvikkeina nuo huuto.netistä ostamani geelikynsien tekovehkeet. Glittreitä, pinkkiä geeliä ja tippejä ei tullut käytettyä, muuten kyllä kaikki muut oli kovassa käytössä. Lisäksi lasiviila (jonka äiti napautti loppumetreillä poikki) ja muita kynsien leikkuu ja hoito tarvikkeita. Omat kynteni tein käyttäen muottia, sillä paketin tipit oli kaikki huonon kokoisia kynsilleni.

Olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Ensimmäistä kertaa ensinnäkin koko geelikynnet kynsilläni ja vielä ihan kotikonstein, itse tehtynä. En raaski vielä lakkailla muuta kuviota, sillä nämä ovat näin oikein upat ja siistit. Mutta tästä varmasti lähtee taas uudestaan huuuurja lakkausinto päälle, kun on vihdoinkin oikeasti pitkät kynnet ja tilaa lakata. ;) Pakko sanoa että ilman äitiä en olisi pärjännyt! Kynnet kun piti viilata oikeaan muotoon niin äiti hoiti sen näppärästi ja nopeammin, kun mitä itse olisin kömpelönä hoitanut. Ja ihanaa että molemmilla kesti hermot, vaikka kahden kynnen kanssa kävi niin mukavasti, että oli saatu toimenpide jo pitkälle niin koko kynsi irtosi... Siinä sitten syvää huokaisten naurahdettiin ja tehtiin kynsi uudelleen. Toistamiseen.

Ehkä tutoriaalia geelikynsien teosta voisin pistää seuraavalla kynsien teko kerralla, sillä nyt ei kuvailtu toimenpiteitä, sillä kaikki keskittyminen piti uhrata itse tekemiseen. Suosittelen kyllä kokeilla, jos riittää maltti ja aika ja hermot! ;D

Olisi kivaa kuulla kokemuksianne geelikynsien itse laittamisesta? Kauankos teillä meni ekalla kerralla aikaa?

PS: Pitääkin totutella näillä kirjoitteluun. Huomena olisi työpäivä edessä ja luvassa paljon näpyttelyä! Toivotaan parasta, että kynnet pysyy sormissa ja kirjaimet oikeina. :)


7 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! Ite teen kanssa geelikynsiä ja ekalla kerralla tippejä käyttäen meni 4 tuntia :) nyt teen kavereille ja itselleni :) tekemällä oppii, tsemppiä!

  Käy toki kurkkaamassa: lovetonails.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Juu uskon että tekemällä oppii, ens kerralla menee jo ihan leikiten. ;D Hehe. No minäpä menen kurkkimaan sinun blogiasi. :)

   Poista
 2. Noi on tosi nätit! Itekkin teen geelikynsiä ja joo ekal kerral se ei ollu todellakaa helppoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Ite oon kyl tosi tyytyväinen näihin ja iha innoissani että onnistu näin hyvin! Näyttää ihan kynsiltä eikä epämääräisiltä möhkäreiltä. :D Mutta aina on parannettavaa ja opittavaa!

   Poista
 3. Tosi nätit.:) Itse tässä oon pohtinut et pitäiskö kokeilla kans geelikynsiä, en osaa päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kannattaa ainakin kokeilla! Aikaa kuluu ikuisuus tekemiseen, mutta kyllä niistä sitte ihanat tuleeki. :) SUOSITTELEN tekemään huolella ja hoitamaan esivalmistelut tarkasti läpi jotta kynnet pysyy. :) Itelläni irtoillu ja tiedän nyt että alku olis pitäny hoitaa vähän huolellisemmin. :P

   Poista
 4. tosi nätit kynnet!! :) oon ite tehny akryylikynsiä ja jotain halppisgeelikynsiä (ilman uunia siis) ja niistähän nyt ei erikoiset tuu :( olis kiva kans ite saada toi uuni!!

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)