9.9.2012

Projekti takapiha

Tänään olen ollut tosi ahkera! Kävin kiertelemässä eri kauppoja, etsien laatikostoa "tietokonehuoneeseen". Löysin Robinhoodista erään kivan, mutta piti ensin kotona vähän katsella sopisikos moinen joten sen käyn ostelemassa varmaan huomena. Robinhoodista löytyi kuitenkin kaikkea muuta kivaa! Ihania puutarharuukkuja ja kanervoja. Vähän intoa tuohon takapihan ehostukseen antoi Mijo, joka laitteli omaa takapihaansa kuntoon ja samalla hän vinkkasi että Robbarissa on -50% ihania ruukkuja ja 5kpl Kanervoja 10€! No minähän sitten kävin ostamassa! Jotain niin suloisia. ♥


Eli viisi Kanervaa 10€. Kottikärry- ja pyöräruukut molemmat 5€ kpl ja pienet kottikärryt oli 2,50€. Nämä oli niin ihania että nyt tekisi mieli käydä rohmuamassa lisää ihania ruukkuja takapihaa koristamaan.

JA äitini tuli apuuni, kun ehdotin ideoitani pihan päänmenoksi. Siinä sitten puhuin että josko aidan vierestä ottaisi puskat pois niin mikäs siinä, aloimma tuumasta toimeen! Puskat pois, rikkaruohot laattojen väliköistä pois ja pientä suunnittelua jotka toteutan kun taas sattuu sopivasti aikaa osumaan kohdalle. :)

Tuota puskaa siis oli tuossa aidan takana. Kaikki läks!
Tällanen nyt sitten tuli. Paljon avarampi mitä oli puskien kanssa. Ehkä vähän liian kolkko vielä, mutta eiköhän se siitä pian muutu paremman näköiseksi. Puskat tosissaan on vedetty nyt lyhkäseksi ja tarkoitus olisi siirtää ne pois kokonaan tuosta aidan edestä.

Tässä sitten erittäin upea ja kaunis piirros siitä mitä olen suunnitellut, mutta mikä ei vielä ole lyöty lukkoon ja mistä ei vielä olla ollenkaan varmoja. On vaan niin ihanaa haaveilla ja suunnitella. :) Eli ajatuksena olisi noiden puskien paikalle rakentaa/kasata kukkapenkit johon sitten toinen toistaan kauniimpia kukkasia tarkoitus istutella. Punaisen aidan päälle lisätä hieman korkeutta, jotta Lukaa voi pitää vapaana takapihalla esim grillatessa tms. Ja myös portti tuohon koloon. Tämä vasta idean poikanen, joten tätä pitää vähän vielä kehitellä ja suunnitella pienessä mielessäni. :)

Mitäs tykkäätte? Olettekos te innokkaita pihan pistäjiä ja kukkien istuttajia? :)

7 kommenttia:

 1. Oiii tosi kivoja ruukkuja löysit. :) Ja hyvännäkönen suunnitelma ;) Laita niitä samoja kukkia kuin teiän seinänaapurilla, tuun sit aina napsii niitä maljakkoon. <3 voishan sitä tietty itekkin laittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös!! Ihania. ♥ Jotenki tunnen itteni niin hyvin, että kun huomena meen uudestaan Robinhoodiin ostamaan sitä laatikostoa, nappaan vielä jonkun kivan ruukun kainaloon. ;D Taas huomaa sen ku jostain innostun niin sitte innostun kunnolla! Joo suunnittelu piirros on upein, mutta eikös tuosta näekin sen idean mitä meinaan? :) Joo äiti tunnisti kukan! Pakko kyllä hankkia niitä sitte ens keväänä. :) (en vaan enään muista mikä se kukka oli. x)) Laita sinäki niitä kukkia, mutta eri värisiä. Saadaa sitte nätit kukat ruukkuu ku lainataa toisiltamme aina toista väriä. ;D Haha.

   Poista
  2. Kyllä vaan. No ei oo pahan hintasia, että hyvällä omalla tunnolla voi vielä lisää hankkia. ;) Siis näkee, kyllä! Aaaa vähän hyvä idea. :D Mut muista, ne (liljat eli sipulikukat) pitää istuttaa nyt syksyllä ;)

   Poista
  3. Niinpä. ;D Joo pitää pistää töpinäksi että saa kukkapenkin pistettyä valmiiks jotta saa ne sipulit jo multiin. :)

   Poista
 2. Tulin niin kateelliseks tosta terassista!! Ite en ees omista omaa parveketta jota laitella=(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo kyllä ihana. :) Siksi tulikin nyt niin sellanen fiilis, että PAKKO laittaa se nätiksi niin on vielä kivempi olla siellä! :) Voi harmi.. Ehkä joskus sullakin tulee olemaan oma pikku takapiha jota pääset laittelemaan. :)

   Poista
 3. Mulla on tuo samainen pyöräruukku hässäkkä :) En edes tiennyt että samaan settiin kuuluu tuollaisia kivoja muitakin ruukkuja! Nätiltä näyttää. Toivottavasti terassin kohennussuunnitelmat toteutuu :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)