24.9.2012

Kuplakone ja juliste

Elikkä ostin tuollaisen pitkän "julisteen" 20€:lla. Juliste on hieman pressukankaan tuntuista, ellei jopa ole pressua. Kuva aluksi suunniteltiin laitettavaksi rappustemme luo, kun siinä iso seinä on ja tilaa. Kuva ei kuitenkaan sopinut siihen paikalle lainkaan vaan oli aivan liian kapea, joten piti kehitellä uusi paikka tuolle upealle kuvalle. Avokkini olikin näppärä ja keksi täydellisen paikan!

Kuplakoneemme taakse! Vau, se on siihen enemmän kuin täydellinen. Tuo kuplakone (tai mikä sitten oikealta nimeltään onkaan?) on jo monen monta vuotta vanha. Muistan sen lapsuudestani, kun tuo oli kotonamme takkahuoneen nurkassa, jossa oli peilit kummallakin seinällä. Näytti älyttömän upealta! Kun muutimme avokkini kanssa omaan kämppäämme, muistin kuplakoneen olemassaolon ja kysyin isältäni josko tuo vielä löytyisi varastosta. Kappas, olihan se vielä tallella! Juliste tuon takana kruunaa kaiken ja nyt on ihana sisustuselementti parhaimmillaan. :)

Mitäs pidätte? Onko upea? ;) Ja muistattekos te tuollaista kuplakonetta lapsuudestanne/nuoruudestanne tai kenties nyt ihan lähivuosilta?

4 kommenttia:

 1. Ihana lamppu! Sopii tosi hyvin tuon julisteen taakse, kyllä näemmä miehilläkin on joskus sisustus-silmää ;) En muista lapsuudestani/ nuoruudestani kuin ne laavalamput, kai nekin kohta tulee muotiin takas ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän. ;) Juu iteki tykkään tosta kovasti! On niin mahtavaa kun poreet menee putkea pitkin ja lamppu värjää ne vihreäksi. :) Joo olin ihan VAU, hieno idea! ;) Kyllä miehilläkin sitä silmää löytyy.

   Poista
 2. Vautsi! Tosi hieno toi kuplakonelamppujuttu:O Ite varmaan tuijottelisin sitä monta tuntia suu auki ihan uunona jos tollasen näkisin:D Juliste on hieno, sopii hyvin lampun kanssa yhteen:)

  Kyllä miehillä on silmää, varsinkin kun kattoo noita sisutusohjelmia ni aika usein siellä on mies joka sisustaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä mahtava. :) Ite tykkäsin siitä pienempänäkin niin paljon että se oli mahtavaa saada omaan kämppään. ;)
   Joo ihmettelen kyllä miesten silmää, naiset yleensä aliarvioi miesten makua, mutta yllätyksiä kyllä on tullu eteen monesti. :)

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)