23.9.2010

Viivaa ja blogipalkinto

Tällä kertaa taas yllätyksenä teille kuva uusista raidallisista lakkailuistani! Whipii. Oli pakko kokeilla taas uusia ihania Models Ownejani, nam. Huomaattekos, että keskisormen kynsi on eri värinen kuin muut? ;) Eipä se paljoa eroa. Kaikissa muissa kynsissä käytin Models Ownin Top Turquoise lakkaa ja keskisormessa Modwls Ownin Feeling blue:a. Herkulliset värit!


Ja sitten asiaan, joka piristi kivasti päivää ja sai hymyn levähtämään naamalleni. Elikä voitin ihka ensimmäisen blogipalkinnon! Jeea! Kyllä nyt on kiva fiilis. :) Palkinnon sain Colouring my life- blogin pitäjältä Crayonilta. Kiitos kovasti tästä!

Crayon kirjoitti näin: "Marm osaa käyttää ihania värejä lakkauksissaan. Hänen blogistaan löydätte sen lisäksi noin tuhat ja yksi tapaa käyttää erilaisia viivoja lakkauksissa. :P"

(ja tuo viiva juttuhan tulikin taas kerran käytettyä lakkauksissani, heh.)

Mutta, mutta, tämän palkinnon saatuaan täytyy ensin kertoa itsestään 7 asiaa! Sen jälkeen pitää pistää palkinto seitsemälle bloggaajalle eteenpäin.

Nooniin, tässäpä nyt sitten vähän faktoja minusta:

1. Olen hieman perfektionisti. Esim. jos piirrän jonkun kuvan, en tahdo näyttää kuvaa kenellekään, ennen kuin olen itse saanut siitä "täydellisen". Tämä on ärsyttävä piirre minussa.. :D
2. Katselen telkkarista mm. BB:tä, salkkareita, Isännän ja koiran käytöskoulua, Fringeä, C.s.i Miamia,... Ja jotain muutakin satunnaisesti.
3. Olen erittäin taitava tuhlaamaan! Välttelen siis vaatekauppoja, koska haluan pärjätä rahoillani seuraavaan palkkapäivään saakka. En siis oikein osaa vielä hallita rahan menoa.
4. Olen välillä liian "ystävällinen". Elikä jos joku puhuu jostakin asiasta eikä kukaan kuuntele, niin on minun kuunneltava ettei toiselle tule pahaa mieltä. Ja muuta vastaavaa.
5. Elelen parisuhteessa ja ensi kuussa on yhdessä olomme kestänyt jo 4vuotta.
6. Rakastan eläimiä ihan mielettömästi! Koirakuume vaivaa ja aion ensivuoden puolella hankkia ihanan suomenlapinkoiran pennun! Kennelin valinta vaan hieman hankalahkoa.
7. Jos innostun jostain, unohdan kaiken mistä olin sitä ennen innostunut. Heh. Esimerkiksi kun innostuin kynsien lakkailusta, niin sitähän se sitten pelkästään olikin. Kunnes sitten innostuin taas tutkimaan koiran omistamiseen ja elämään liittyviä asioita, unohtui kynsien lakkailutkin hetkeksi.

Siinä teille parit faktat minusta. Nyt tunnette minuakin hiukkasen paremmin. :)
Ja nyt on aika pistää tämä palkinto eteenpäin. Niin hirveän moni lemppari blogini vaan on saanut ja tämän samaisen palkinnon niin meinasin, että pistän palkinnon muutamalle kivalle blogille joista en nyt ole ihan varma ovatko he juuri tätä palkintoa saaneet. Tässä nämä nyt on;

1. Someone who loves nails - Ihana blogi. Niin pirteän raikkaan värikkäitä lakkauksia joita on ilo katsella. Inspiroiva blogi jota tykkään seurailla. :)
2. Shiny Nail Art - Suloisia ja kauniita lakkauksia täynnä oleva blogi. Hyviä ideoita jakava.
3. A Day In The Life Of Dollface - Yksi parhaimmista blogeista mitä tiedän! Lakkailut on jotain ihan äärettömän mahtavaa ja upeaa. Olen saanut täältä niin paljon uusia ideoita ja parit lakkaukset omiin kynsiini soveltanut. Erittäin hyvin käytetty värejä ja joka kerta jotakin aivan uutta!
4. Let your nails shine - Yksinkertaisen sieviä lakkailuja. Värejä kivasti käytetty. :)


No siinä nyt neljä kivaa blogia joita lueskelen. On ihan hirveästi ihania blogeja joita luen ja joista saan mahdottoman paljon uusia ideoita ja muuta läpälää, mutten nyt viitsinyt niitä tähän listata, kun ovat kaikki jo saaneet tämän samaisen palkinnon. :P

The end!

11 kommenttia:

  1. Tosi hienot kynnet!

    VastaaPoista
  2. Ihania kynsiä! =) Mistä noita muotteja saa ostaa vai teiks muoteilla`?

    VastaaPoista
  3. millä oot tehny noi viivat ja mistä sellasia saa:)?

    VastaaPoista
  4. hah hah hah. miks tällaseen blogiin pitäs ees vaivautua kommentoimaan ku on aikas... öhm surkee, sori. turhaa demis mainostat hellurei.

    arvostelen blogisi koska kommenttia kinusit.

    + kivaa tekstiä
    + iha ok blogin nimi!

    - ei toimi yhtää tää ulkoasu, rumaaaa ://:/
    - kuvat ihan liian pieniä, voisit isontaa ne esim tinyn kautta :D:D::D:D: lol.

    ps ihkut kynnet <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista. Viivat olen tehnyt ihan itse Kiss!in nail art siveltimellä, joita voi ostaa ainakin sokoksista.

    Ja viimeinen anonyymi, en ole kinunnut kommentteja, mutta kiva että kommentoit. :D Ja ulkoasun kanssa on vielä vähän hiomista, kun en oikein keksi minkälaisen ulkoasun "loisin". Ja kuvista tahdon itsekin isompia, mutten ole vielä ihan hoksannut miten niistä saa isompia. Pitänee tutkia sitä asiaa vielä.

    VastaaPoista
  6. Outoja anonyymejä täällä...
    Mutta kiitos kivasta palkinnosta!:)

    VastaaPoista
  7. shiny; No juu.. :D Ja oleppa hyvä vaan. Olit sen ansainnut. :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja viivoja taas! :P Ja ihanat värit! Kiva kun pistit yhden kynnen eri värillä. :)

    Munsta kuvat on muuten ihan sopivan kokosia. Ja anonyymi vois käyttää tekstissään vähän vähemmän hymiöitä, sekä sanoja "ihku" ja "lol", jotta olis hieman uskottavampi. Perustelut olis myös kivoja.

    Sori, oli ihan pakko sanoo just sen takia, et mun mielestä kuvien ei paljon kannata tosta kasvaa. Ei meidän tarvii nähdä kuvista sun ihohuokosias, vaan lakkaukset. :D

    VastaaPoista
  9. Söpöt kynnet :)

    t. demittäjä

    VastaaPoista
  10. Crayon: Kiitoksia. :) Juu viivoja löytyy ja kohta taas uutta postausta jossa vähän viivaa taas välähtää. Heheh. Niin ja tosissaan saahan noita kuvia klikkaamalla niistä isompia. Enkä edes tiedä kuinka ne saa isommaksi, joten se saakoon riittää että jos isommaksi niitä halajaa niin eikun klikkailemaan. :)

    VastaaPoista
  11. :) Ihanat kynnet! Tekis mieli kokeilla itsekkin omiin kynsiin. Kuhan tästä pääsis kaupungille shoppailemaan enemmän :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)