10.9.2012

Ah, niin ihana ostos

Noooniin! Tänään kävin sitten hakemassa RobinHoodista "omani pois". ;) Eli tämän ihanan laatikoston, johon suunnittelin pistäväni kaikki kynsilakkani ja muut kynsitarvikkeet, kun niitäkin on tämän 2-vuotisen kynsienharrasteluni aikana kertynyt. Kun tuo UV-uunikin vie jonkin verran tilaa. Tykästyin tähän heti kun näin sen nököttävän kaupan hyllyllä. Hintaa oli muutamia senttejä vaille 50€. Eiköhän tuo ole sen arvoinen. Hieman on tummempiruskea, kun mitä muut kalusteet samassa huoneessa, mutta jos se ei minua "perfektionistia" haittaa, en usko sen haittaavan muitakaan. ;)
Ylälaatikossa eli "Rome" laatikossa on kaikki tavalliset kynsilakkani. Toiseen laatikkoon eli "Paris" laatikkoon pääsi kaikki koristelakkani, Two-wayt, kynsitarrat, fimot ja muut kynsikoristeet. Kolmas "London" laatikko sisältää UV-geelit ja muut heelikynsien tekoon tarvittavat vermeet, kynsiviilat ja lakanpoistoaineet. Alimman "New York" laatikon on vallannut tuo UV-uunini. Kaikki tarvikkeet mahtui kivasti samaan laatikostoon ja vielä jäi tilaa uusillekin lakoille. Kjieh.

Ja tosissaan tein pienen operaation noiden Two-way lakkojeni kanssa. Miten näppärää onkaan löytää sopiva väri laatikosta, kun värin näkee jo heti laatikon avattua? Fiksua eikös. Tähän tovi menikin ja oma aikansa että kuivuivat, mutta nyt säästän minuutteja siinä, kun ei tarvitse plärätä ja nostella jokaista lakkapurnukkaa aina lakatessa ja oikeaa väriä etsiessä.

Nyt kun lakat ja tarvikkeet on saatu kivasti samaan paikkaan nätisti ja siististi, voisin tehdä lähipäivinä esittelypostausta siitä, mitä lakkoja minulta löytyy. Olisikos parempi esitellä lakat merkeittäin vai värisävyittäin

Ja mitäs tykkäätte laatikostosta? Onko teillä joku näppärä säilytystila kaikille lakkatarvikkeillenne? Pistäkää ihmeessä myös linkkiä jos teillä on esittelyssä lakkanne! On kiva nähdä mitä kaikkia lakkapurnukoita muilta löytyy ja kuinka paljon niitä kullekin kertyy. Noita lakkoja kun on niin kiva ostella ja uusia sävyjä löytyy usein. ;)

18 kommenttia:

  1. ihana ulkoasu ja voi että ku oon sulle kateellinen, nui hirmusen paljon lakkoja ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Juu onhan tuossa valinnanvaraa. ;D Kiva että on. Oon välillä kyllä hieman tuhlari niin on niitä turhiakin lakkoja pari. :D

      Poista
  2. Oi, aivan ihana banneri! Ja muutenkin sun blogin ulkoasu on tosi nätti, tykkään todella paljon tästä värimaailmasta :) Tuo lipasto on tosi kiva! Voisin ottaa omaankin kotiin. Ihana koiruus <3 Onko se parkin värinen lapinkoira?

    http://stressipallona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Kiitos. :) Iteki tykkään väreistä ihan hirmusti. :) Joo tuo lipasto on kyllä ihan mahtava löytö. ;D Luka on ihana ♥ Kyllä on parkin värinen lapinkoira. :) Hyvin tunnistettu. ;)

      Poista
  3. aivan ihana toi lipasto, iski kauhee himo sisustaa huone uudelleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin. ;D Äkkiä vaan ostelemaan ihania sisustus tarvikkeita ja kämppä uuteen uskoon. :)

      Poista
  4. omg miten paljon lakkoja!! :o
    ja tosi ihana toi hyllyhomma missä ne on:)

    http://holyfacepalm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Toi laatikosto on kyl magee :) Ja ihanan paljon kynsilakkoja....<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! :) juu pitää olla ni on mahdollisimman vaikeeta valkata mitä kynsiinsä pistää. ;D

      Poista
  6. Ihana ruskea laatikko ja tyylikäs. Kyllä ostaisin jos näkisin jossain! :) Aika paljon myös lakkapurnukoita sulta löytyy...
    Itselläni on nyt tällä hetkellä nämä http://mella-blogs.blogspot.fi/2012/09/kynsilakat-2012.html
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! ihastuin ensinäkemällä. :) Jos jostain löydät Robinhoodin niin mene ihmeessä katselemaan josko löytyis. :) Joo tuo lakkojen määrä on tuplaantunu kun tilasin nuo two-way lakkani. ;)

      Poista
  7. sulla on aivan ihana blogi ja iha törkeen kiva toi banneri !

    http://mylittleworld-mari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. ihanan värikäs tää blogi !ja kiva toi lipasto :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)