31.8.2012

Park Hotel, Tsilivi

Hotelli Park, täällä majailimme viikon verran. Hotelli oli erittäin siisti, sisustusta oli mietitty ja toteutettu nätisti, kauniita yksityiskohtia ja koristeita. Erittäin miellyttävää katseltavaa ja erikoisen siisti ja tyylikäs 3+ tähden hotelliksi. Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla Tsilivin kylää, josta oli reilu kilometrin matka ihanalle rannalle. Matkanvarrella rannalle mentäessä oli lukuisia turistikauppoja, muitakin ihania liikkeitä, ravintoloita ja cocktail baareja. Eli rannalle kun kävellen aina menimme, matka kesti aina melko kauan, sillä joka kerta piti ainakin jossakin kaupassa käydä vilkaisemassa ja tuhlaamassa rahojaan.
Hotellilla huoneen hintaan kuului aamupala ja illallinen hotellilla. Aamuisin oli aina tarjolla juustoa, makkaraa, kurkkua, paprikaa, hedelmäsalaattia, leipää, kananmunia joko keitettynä paistettuna tai munakkaana, nakkeja tai pekonia, papuja, muroja myslejä ja... Kaikkea millä nyt mahan saakaan täyteen aamuisin! Oli erittäin mukavaa että aamupalaa ei tarvinnut stressata, vaan sen pääsi aina rauhakseen syömään hotellin aulaan.
Illallinen oli aina puoli kahdeksasta yhdeksään ja tarjolla oli vihreiden lisäksi kaikkea hyvää ja herkullista. Aina oli jonkin muotoista pastaa ja tomaattikastiketta. Oli lammasta ja kanaa, possupihvejä ja mureketta, riisiä ja ranskalaisia. Kyllä jokaiselle aina jotakin löytyi ja jokainen sai vatsansa täytettyä. Toki jälkituokia unohtamatta!
Hotellin henkilökunta oli mielettömän mukavia ja ihania, jaksoivat aina iloisena toivottaa hyvää huomenta kalimera ja hyvää yötä kalinihta, tarjoilivat reippaasti ja vitsailivat. Huoneet siistittiin joka päivä ja kaikesta pidettiin hyvää huolta.
Suosittelen lämpimästi jokaiselle Kreikkaan, Zakynthoksen saarelle suuntaavaa menemään Tsilivin kylään ja ehdottomasti Park hotelliin! :) Olimme äidin kanssa molemmat oikein tyytyväisiä valintaan. Kaikkialle oli lyhyt matka joko kävellen, linkulla tai taksilla, eikä hinnatkaan olleet pahoja.

Tulen laittelemaan matkakuvia ja ostosesittelyä myöhemmissä postauksissa. :) - Matka oli mitä mahtavin ja oikein rentouttava! ♥

2 kommenttia:

  1. Huokaus. Itselläni olisi hirveä hinku päästä johonkin reissuun, ei tee hyvää katsella kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se omakin matkakuume alkoi. :D Kattelin muiden blogeissa ihania matkakuvia ja hups, äkkilähtö tilattu. ;)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)