29.9.2012

Pikku Pomo

Käytiin eilen katsomassa pikku pikku koiranpentua. Yorkshirenterrieri poikaa, joka sai nimekseen Pomo. Koira on isäni ja hänen vaimonsa. Luka osasi olla tosi nätisti pikkuista kohtaan ja haisteli rauhallisesti toista, aw. Luka oli samankokoinen ollessaan 3vko ikäinen, kun taas Pomo on tällä hetkellä 2kk ikäinen. Miten joku voi olla noin sulonen?




Voiko olla oikeesti joku noin suloinen ja pieni ja lutunen ja *lässynlässynlässyn*! :) Tänään taas katselemaan pienokaista. Luka pääsee mukaan tänäänkin, sillä osasi olla niin upeasti eilen. Olen kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt herrasta, että osas tosissaan kohdella Pomoa niinkuin pientä vauvakoiraa.
Luka varmasti odottaa innolla, että milloinkas tuosta kaverista saa itselleen paini kaverin. Ei taida Luka reppana tietää, että ei tästä kaverista hirmu suurta tule täysikasvuisena. Kiva juoksentelu ja hippa kaveri kyllä tulee, sen voin uskoa.

Mitäs sanotte? Eikös olekin hellyyttävä?

12 kommenttia:

  1. Voi ihan älyttömän suloinen !(:

    VastaaPoista
  2. Voi eiiiii kun on sulonen!♥ Ja kans toi toinen koira (Luka?), josta on myös tossa uudemmassa postauksessa, on ihan mielettömän upea! :-) Tykkään sun blogista iha älyttömän paljon, sun kynsitaiteilut on niin inspiroivia ja luovia! Ja tsemppiä tohon Zigi ztylen skabaan, toivottavasti kynnet ehtii parantua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) <3 Joo Luka on komistus. ;) Ja tosi kiva kuulla että tykkäät! Ja kiitos, katotaan kuinka kisassa käy. :D

      Poista
  3. Voi kun ihana tuo kuva missä pikkunen on Reinossa !:) Haluan koirulin ! :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei miten söpö toi koiranpentu on ! tuituiii iski koiranpentu- kuume ! :--)

    VastaaPoista
  5. Voi että miten ihana blogi!! Tosi ihania kuvia, piristi mun synkkää syysiltaa :-) Itekin kirjotin just omaan blogiin omista elukoista d: Tosissaan jään seurailemaan tätä blogia :-)

    Käy heittää kommenttia,
    http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla. :) Kiitos paljon! Ja tosi mahtava kuulla että jäät seurailemaan, ihana saada uusia lukijoita. :)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)